Galatasaray'ın Kalesi Burki'ye Emanet İddiası

Emre Altun

GSC Moderatör
Yönetici
Moderatör
Galatasaray, Dortmund’un kalecisi Roman Bürki ile 4 aylığına anlaşma sağladı. Dortmund, kalecisini kiralık göndermeyi kabul etti. Bürki transferine hem Torrent hem de danışman olması beklenen Luis Campos onay verdi. (Mehmet Özcan)

1643355128976.webp

Şubat ayında 4 maçımız var. Fatih 4 maç bir şekilde idare edecektir sonrasında Muslera dönüyor zaten. Şu durumda yabancı kaleci transferi pek mümkün değil.

Şubat ayında 4 maçımız var. Fatih 4 maç bir şekilde idare edecektir sonrasında Muslera dönüyor zaten. Şu durumda yabancı kaleci transferi pek mümkün değil.
Ya 4 mactan fazla sürerse veya birdaha sakatlanirsa. Bürki iyi kaleci bedelsiz geliyorsa iyi is yapmis olurlar.

6 sezon Dortmund as kalecisiydi bu seson yerine alınan Kobel daha çok yiyor ve tartışılyor...

Bir son dakika sürprizi olmazsa Galatasaray'ın yeni kalecisi Roman Bürki oluyor. Dortmund'un İsviçreli yedek kalecisiyle anlaşma sağlandı. Bürki 4 aylığına kiralık olarak Galatasaray'a gelmeye çok yakın. @memetozcan

İyi kaleci ama yabancı olması musleranın erken dönmeyeceğini düşündürdü bana.

Habertürk de şubatta dönüyor dedi Belmas efendi şimdi yabancı kaleci mi alıyor? Neyse Uruguaylıya güvenmiyorum zaten kontenjan sıkıntısı olmayacaksa alınsın.

Aynen Muslera daha çalışmalara bile başlamadı ama Şubat'ta dönecek ne iyisiniz

Ben gelecegini sanmiyorum ama hayirlisi

Yabancı kaleci gelecekse Muslera ile anlaşıp Trabzon'un yaptığı gibi yapmak lazım.

Tecrübeli. Bence yabancılık çekmeden kalede güven verir. Avrupa maçları için yabancı bir kaleci şart.

Burki Alman Armudu değil mi ya ? Bunlar Muslera'nın biletini kesmişler. Vay anasını be. Sapık Yönetici Işıtan Gün resmen bir Efsane'yi ayak oyunları ile gönderiyor. Yazıklar olsun.

Geri
Üst Alt