Galatasaray'ın Ligde Büyük Takım Olma Hüviyetini Kaybetmesi

Skoru alıp da verdiğimiz bir Rize maçı vardı dünkünden önce

Kayseriyi falan saymıyorum

Kuşlarda kuzguna yavrusu şahin görünürken, bizde kuzguna yavrusu güvercin görünüyor.

Yine de bizim taraftarı yeğlerim.

ligde değil ama avrupada o eski süksemiz yok maalesef.

Psikolojik üstünlük? Büyüklük?

Ben tanımıyorum ki bütün baskılara rağmen 8 de kapanır 18 de diyip şampiyon olan takım. Hemde bunu senin 3-4 yıl dediğin süre içerisinde yaptık.

Sen bu ligde bunu yapacak başka bir takım tanıyor musun?

Geçen sezon kötüyüz bitiğiz dedik. Uzay takımı jk diyordu millet (tff ve kurulları ile kollanan jk) arenada çaktık psikolojilerini bozduk neredeyse şampiyon oluyorduk averajla kaybettik şampiyonluğu? Tanıdığım bütün fbjk liler ecel terleri döktüler son hafta. Birden bire nasıl bu noktaya geldi yarış diye.

Zor dönemler geçiriyor olabiliriz ki kaç maçtır yenilmiyoruz zor fikstür geçirdiğimiz halde sonuç da yeni bir takım kuruldu hala gelecek ve gidecekler olacak sanırım. Oyun hakkında memnun olmayabilirsiniz, hocadan da memnun olmayabilirsiniz ama biz bu ligin babasıyız bu değişmeyecek.

Halen gecen sene rakiplerin les olmasi yuzunden bir golu konusuyorsunuz Galatasaray anadolu takimi huvviyetine burinmustur Kerem aytac omer bayram akbaba kerem baris kilinc taylan berkan nerden geldiklerine bakarsaniz zaten sorun ortaya cikiyor bu kadar anadolu topcusu ile sampiyon filan olunmazki en kritik yerlerde bu arkadaslar var

Böyle birşey yok

2011de resmen anadolu takımı gibiydik,gelen vuruyo giden vuruyodu,o dönemde gs bitti şu bu birsürü şey söylenmişti hatta gs kümeye bile deniyodu

1 sene sonra hepsini üstüste koyup şikecilerin sahasında kupayı alınca tersini biz söyler olduk

Ligi migi s edin,ft bizi öyle bi buhrana soktu ki tek amaç lig oldu,bülent kaptan ligi avrupa için araç olarak gördüklerini söylemişti,zamanla şimdiki noktaya getirildik biz

Sokmuşum ligine,2.olalım gidelim avrupada başarıda istemiyorum başa baş oynayalım yeter diğer takımlarla

Dün reale kök söktürüp 6-1 yenilmek değil rezillik,esas rezillik rangersa 2-1 yenilip orta sahayı bile geçememek

Daha önce bize marsilya,loko,lazio gelsin diye dua ederken şimdi bunlar ölüm grubu oldu bize,kimse gruptan çıkacağımızı bırak düşünmeyi ihtimal bile vermiyo

Avrupa takımımı geri verin ulen bana,stsl sizin olsun :uhu:

Konuyla bu mesajın alakası varmı onuda anlamadım

Galatasaray 3 senedir büyük takım imajını zedeledi doğru bu.

Kazanıp kazanmamak şampiyon olup olmamak değil mesele, derbilerde ki durumu ve anadolu takımlarına dahi istediği skoru alamaması geri dönüş reaksiyonu göstermemesi. Avrupa'da kendi çapında ki takımlara diş geçirememesi. Kaç senedir ne oynadığımız belli değil, ne yaptığı belli değil futbol takımının.

bunu takıma bi 6 numara alınıp ana kadro tamamlandıktan sonra tartışalım.

Sayın pek muhterem imparatore fenomeno hocamızın da dediği gibi aradaki makas açılmış durumda ama makasın ucu bize bakıyor

Bu seviyeler de oynamamız için zamana ihtiyacımız var diyor 3 yıl tr liginde master yapıp allah izin verirse psv den 5 yemiyeceğiz ileride

Psikolojik olarak da üstün olmasakta kuvvetliyiz üç yıldır avrupa da yemediğimiz şamar kalmadı ama bak hala hocamız anadolu takımlarına karşı meydan okuyabiliyor

Hocamıza destek şart

Galatasarayımızın bekası adına gayet ulvi çözümler üretilebilen bir konu olma yolunda ilerlediğini görüyoruz .

Halen gecen sene rakiplerin les olmasi yuzunden bir golu konusuyorsunuz Galatasaray anadolu takimi huvviyetine burinmustur Kerem aytac omer bayram akbaba kerem baris kilinc taylan berkan nerden geldiklerine bakarsaniz zaten sorun ortaya cikiyor bu kadar anadolu topcusu ile sampiyon filan olunmazki en kritik yerlerde bu arkadaslar var

Ne yapalım Manchester United’den mi Türk oyuncu transfer edelim?

Ne yapalım Manchester United’den mi Türk oyuncu transfer edelim?
Yoo rakipler oyle yapmiyor kritik yerlere yabanci koyup savunmayi yerli yapiyor omerle alparslani koy oynasin anholt ne yapmiski gol yedirmekten baska planlama yanlisti

Gidip umut merasi cekip anholt yerine orta sahaya adam alirdin yapilanma yanlis yapildi artik duzelmesi zor

Geri
Üst Alt