GSC Haber Galatasaray'ın Rakibi AZ Alkmaar Oldu

Bu UEFA mal mı cidden... Çek abi son 16 turundakilerin tablodaki yerini de, görelim tüm ağacı tertemiz... Sırf onu çekmek için bir daha kura çekimi töreni falan yapmaya ne gerek var...

FB derbi maçı için erteleme talebinde bulunur; Pazar oynanırsa 3 gün öncesinde Avrupa deplasmanına çıkacaklar, biz içerideyiz, Pt yi de derbi diye TFF kabul etmez.

Manu geleydi de düzgün bir takıma eleneydik bari diye geçmiyor değil aklımdan. O da sonraki tura denk geldi galiba. Lanet olsun

osimhen torreira davinson yokluğunda çıktığımız ilk maçta fark yer ve bu defteri kapatırız

Benim bildiğim Uefa Avrupa Ligi'nde yola devam ederiz ve Fb Maç'ında yeniliriz..
fb macina cikacak kadro ve oynanacak format kritik olur zannimca .

diger yandan , uefa rakibimizi eler miyiz , bilemiyorum .

tek ihtimal eleriz diyorum ; deplasmanda ilk macta mutlak kompakt takim oyunu,, ofansif 11le cikilmamasi . dogru 11 ve dogru formatla cikilmasi .

unutulmamali ; az alkmaar ile bu sezon oynadigimiz deplase macinda neler oldu hatirlayan var mi ?

3lu oynadik . takim olarak dokulmustuk ozellikle ilk yari . 2.yari hareketlendik,degisikler vs ile .

o gun *ilk *yarida bir tek begendigim isim ; osimhen idi *cabasi dolayli... gerisi sahada yoktu nazarimda .

yedigimiz gol evlere senlikti . orta saha asiri kolay gecildi , defans her hattiyla daginikti. golde bu bolgede hatasiz olan yoktu . hatta , muslera nin bu macta yedigi gol (dunku, ajax da yedigimiz bir golun) *benzer elinden sektirmesi bazli yemisti . yunus'un bu kurgu da *sol *kanat *bek cikmasi da ayri anlam veremedigim durumdur bu maca dair.

sozun ozu ; hoca nin net sekilde -egrisini bukup dogrusunu bulmasi gerekir- . ilk alkmaar ile oynadigimiz macta neleri hatali yapti , <- bunlari bu sefer ayni rakip deplasmaninda yapmama uzerine calismasi gerekir.

saygi ve selamlar .

@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli , @Hayri Cund , @Hüsnü Ayabakan , @Ozan Puki

Son düzenleme:
Eleniriz muhtemelen.

Bu takım yıllardır kritik Avrupa maçlarında sıvıyor. Hele hele iki maçlık eleme turları olunca zaten kafadan eleniyoruz.

3 net transferle final görürdük ama bu vasıfsız yönetim ile malesef. Gurme Galatasaraylıların bildiği üzere elendik bile..

Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY

Geri
Üst Alt