Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi Elemeleri 2. Tur Rakibi Belli Oldu!

Ajaxın 79 averaj yaptığı yerde 39 averaj yapmış abartılacak bir durum yok orta sahalar gelsin bir de onyekuru başabaş geçer maç.

Allahtan avrupa sampiyonası var. Transfer edilen topçu hazır gelebilir.

Hayırlı olsun eleriz.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ft hoca olursa en az 5 yeriz
Rize'den 4 yediren, psv'den neler yedirmez ki.
Bekle bizi Avrupa
Akbaba,arda, Alpaslan ve Aytaç ile fetihe geliyoruz.

İyi bir hoca gelirse eğer.
Bir ihtimal olabilir

Getirecekleri hoca max okan olur renktaş

Ben o kadar olumsuz bakmıyorum kuraya sizin gördüğünüz kadar zor bir rakip olarak da görmüyorum PSV'yi. Klasik Hollanda takımı gibi savunma zayıf atak gücü nispeten iyi. Biz sezon içinde iyi olduğumuz dönemlerdeki futbolumuzu oynasak eleyebiliriz bence. Tek sorun takım hazır değil, Yönetim, teknik ekip, transferler belirsiz.

Eğer seçimden sonraki 10 gün içinde teknik direktör belli olup 2/3 nokta transfer yapılabilirse neden olmasın. Ama şuan özellikle 8 numara çok belirsiz ve çok kritik bir öneme sahip.

MAR-LX1M cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

anti futbolla elenmeyecek bi rakip değil. fener küme düşerken bile en azından iç sahada hacamat ediyordu böyle rakipleri abartmayalım. psv'yi iki maçta eleyemeyecek takım zaten şl filan hak etmiyor demektir, 1 tane sağlam orta saha takviyesiyle üstesinden gelinmeyecek bi ekip değil.

Terim önderliğinde şu kadro ile çıktığımızı görür gibiyim...

muslera

yedlin donk marcao ömer

taylan

akbaba e.kılınç

kerem mostafa babel

yok mu şöyle güzel ve ayrıntılı bir "rakibimiz psv'yi tanıyalım" konusu

PSG mi?

Kafa kafaya bir mücadele olacağını düşünüyorum.

Hocamın müthiş idman metodları ve taktisyen dehalığı ile Psv'yi eleriz.Relaks...

Diğer turdaki rakipler fenaymış. Psvyi elesek de pek bi işe yaramayacak.

Siz de öyle bir konuşuyorsunuz ki, sanki başka biri çıksa kesin eleyecektik ha.
40 maçta 2 galibiyetimiz var anasını satayım. Karabağ'ı bile geçen yıl göt zoruyla elediğimizi ne çabuk unutmuşsunuz. Şamar oğlanına dönmüşüz, hala rakip kıyaslaması yapıyorsunuz.
Bu değişecek gibi durmuyor zaten

Geri
Üst Alt