Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 107.738
- 94.849
- 4.978
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sparta Prag gelmesini bende isterdim ama yapacak bir şey yok benim zaten ümidim de yok takıma itimatim da yok sadece PSV yi bile gözümüzde bu kadar büyütür hale gelmemize üzüldümKanka ilk maçta 4,5 yersek gram şaşırmam bu arada.. Çok sağlam hücum hatları var
O kadar haklısın ki..PSV yi bile gözümüzde bu kadar büyütür hale gelmemize üzüldüm
Terim in antreman sistemi oldukça van dijk gelse onuda pazara gönderirlermalen alpaslanı pazara gönderir knk
İşte zehirli ok.PSV taraftarlarin attigi mesajlari okumaz olaydim, fark atariz diyor cogu. Bizde hoca da yok zaten.
Elenme şansı denmez elenme ihtimali denir. Galatasaray düşmanı mısın?yenme şansımız yok eleme şansımızı geçtim psv uçuk kaçık bir takım top göstermezler
ne diyim yalanmı söyleyim 20 atarız şöyle böyle yeneriz mi diyim kadroda oyuncu yok hoca yok transfer yok ne anlatıyosun ayrıca lafı nerenden okudun eleme şansımız yazmışım elenme şansımız diye düzeltiyosun ayıptırElenme şansı denmez elenme ihtimali denir. Galatasaray düşmanı mısın?
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi