GSC Haber Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi Fikstürü Belli Oldu!

Mert Aydinli

Fenerbahçe hayvani takım kurdu
Taçsız Kral
📋 @ChampionsLeague’de fikstürümüz belli oldu. ✅

#UCL

1788003037688.webp

1000173141.webp

Son maç psg iyi ama ilk maç sporting deps kötü olmuş, içerde ilk maç Feyenoord olsa iyidi

Şanslı itler! FB derbi öncesi biz Lille deplasmanına gideceğiz adamlar evinde Slavia ile oynayacak

ilk 3 haftada 2 puan çıkarabilirsek umudumuz olur. yoksa ordan sonrası çok mühim değil.

sportingi falan yenmek kolay değil depte ondan pek umudum yok.Lille falan yenilecek takım yani o kadar masrafa yenmemiz lazım.Feyenoord,stuttgart,aek buradan 9 puan çıkmazsa istifa isterim sadece

Kol gibi fikstür

Fb derbide avantajlı avrupada depe gitmiyor biz dep yapcaz sonra istanbula gelcez

Bildigin bir buçuk hafta sonra CL maçimiza çikacaz, Sporting deplasman. Çok iyi olmak için çok az zamanimiz var.

Sporting maçında 1 puana fitim. PSG bin ne zaman olduğunun önemi yok. 2. Hafta Barçadan evimizde 1 puan çıkarırsak gerisi gelir. 2 haftada 2 puan gayet iyi.

Lille ve sp maçları bizim kader maçlarımız olacak. Dünkü lille maçını da izledim zor maç hem de çok zor bu iki maçtan birinden 3 puan çıkarırsak yolumuz açık

Şimdi biz kağıt üzerinden puan yazıyoruz ya da yazmıyoruz işin aslı ger maç kendi hikayesini yazar. Misal sp deplasmanda rakip Bi kırmızı görür ya da barça maçında hikaye değişir. Oldu yani iki sene önceki monaco barça maçı öyle oldu. Barça kırmızı yedi monaco maçı aldı. Aek maçı falan da zor yani

Geri
Üst Alt