galatasaray'ın şampiyonlar ligi gruplarında hiçbir takımdan 6 puan alamamış olması

Uğur İz

GS
Yönetici
Administrator
Bugun fark ettigim olay.Astana ile bir ilki basarir miyiz sizce?

Yoksa Letonya rezilligine benzer bir puan kaybi mi olur?

hamza bu kafayla giderse en fazla içerde 1 puan alır astana dan.görüp göreceğimiz puanda o olur grupta.

Deplasmanda yenilirsek kimse şaşırmasın.Bu takımdan ve üstad hamzo dan her türlü rezilliği bekliyorum ben artık.

Deplasmanda gol yemedigimiz son mac da Terimli Lokomotiv maci.Yuh ulan.

astana icin de gecerli olan durumdur.

belki bir ilk goruruz.

Ilk Astana maçı deplasmanda ise takılırız bunlara, bizimkiler 100% küçümser çünkü.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

2015-2016da da değişmeyecek durum :) Astana 4 puanı bizden alacak. Görürsünüz..

Fener ve Beşiktaş'ta var mı aynı durum diye baktım.Beşiktaş da alamamış.Fener ise 2004-2005'te Sparta Prag'ı iki maçta da 1-0 yenmiş.Trabzon da Inter karşısında yapabilirdi bu durumu evlerindeki maçta biraz daha dikkatli olsalardı.Biz de Milan,Rangers,Cluj,Hertha Berlin falan çok takım karşısında başarabilirdik bunu.

Bir dönem malum milli maçlar çarşamba-pazar falan oluyor ya o 2 maçın ikisini de hiç kazanamadık ve bakalım bu kez olacak mı diye gündeme gelirdi...

Onu hatırladım konuyu görünce

Bu gidisle Astana'dan da 6 puan alamayiz.

Özeti izledim biraz, bu Astana kötü oynamamış Benficaya karşı. Hatta durum 0:0 iken bir topları direkten dönmüş.

Adamlar öyle kolay lokma değil, savaşan bir takım. Bence ilk maçta takılırız, berabere biter o maç.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Son düzenleme:
Önümüzdeki maç Astana maçı.Umarım bu istatistiğe son veririz.

Astana belki şampiyonlar ligi tarihinin en vasat takımı kalite olarak. Yenemiyorsan git köprüden atla.

Galibiyet başına 1.5 milyon Euro verileceğine göre astanayı 2 maçta da yenip 3 milyon euroyu almalıyız

Geri
Üst Alt