GSC Haber Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki Rakipleri Belli Oldu

Kaç puan kaldırırız

• 0-6

• 7-12

• 13-18

• 19-24

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Screenshot Capture - 2025-08-29 - 00-07-25.webp

Screenshot Capture - 2025-08-29 - 00-06-30.webp

Screenshot Capture - 2025-08-29 - 00-06-15.webp
asdasd.webp

Ajax
Bodo
Ugs
Madrid
Frankfurt
Aslında iyi bir konsantrasyon ile bunlardan 3p alabiliriz
City erken eşleşmede süprize açık ,zira okan bile aşırı kurulmuştur citye ,sane ve PARış ,mıy mıy paslaşırken citye kontraya sağlam çıkabilirler açıkcası

Liverpol son maç bile olsa salmaz ,herşekilde zor maç

Monaco hiç izlemedim ,yine dinamik bi ekip kurdular galiba

Orta saha ve stoperi çözersek baya şansımız var

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Liverpool ve city hariç diğer takımlar galibiyet için oynamamız gereken takımlar. Ben ajax veya frankfurt maçına galibiyet yazıyorum

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tadını çıkaralım zevk almaya bakalım

Zor gibi gözüken ama güzel bir kura çektik

Büyük takımlara karşı daha konsantre çıktığımız için kalitemizi gösterebiliyoruz ki kadromuzda rakipler için korkutucu isimler var

Liverpool cephesi şimdiden Rams Park Gala cehennemini kara kara düşünmeye başlamış

Liverpool tam formda olmasalarda her gelecek puan bonus olur

City formsuzluğunu sürdürüyor son maç içerde Spurs’a yenildiler

Atleti sezona çok kötü başladı, herşey olabilir

Eintracht Avrupa Ligi takımı

Ajax çok formsuz yine, hocaları Heitinga vasat, sezona kendilerinden emin başlamadılar bence rövanşı alırız

Union her ne kadar Belçika şampiyonu olsada geçen sezon kuşların 3 attığı takım yenmemiz gerek

Monaco’nun kalbinden Singo’yu söktük, kolay olmaz ama bir puan en az çıkarırız

[emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji6][emoji6]]" data-quote="Batuhan Hatipoğlu" data-source="post: 0" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
Frankfurt macina galibiyet yazanlar büyük üzülecek

O zaman ajaxı yenicen ikisinden birine galibiyet yazamıyorsan o zaman elencen renktaş başka türlü oluru yok bu işin

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Liverpool maçı son hafta, onların turu ilk 8'de garantilediği şekilde gelirse bence sürpriz olabilir.

Atletico : 3
Franfurt : 1
Man City : 0
Ajax : 1
USG : 3
Bodo : 1
Monaco : 3
Liverpool : 1

12 puanla top 24.

Kadromuzun yeri burası arkadaşlar. Kolay kura, zor kura yok. Saçma sapan deplasmanlara gitmiyoruz. Bu iyi bir şey..

Sakatlık, kaza bela vermezse kora kor mücadele edilecek bir fikstür.

3 deplasman: Monaco, Frankfurt, Ajax= 4 puan
3 ev; USG, Bodo, A. Madrd= 7 puan
Kalan 2: Man City, Liverpool= 0

Bu bile bizi çıkarır muhtemelen. Bu olması gereken ve başarısız sayılmayacak normal sonuç, başarılı da demem. Normalim bu. Bunun üzerinde alınacak her puan başarıdır benim gözümde. 2 takımdan alınacak sürpriz puan, 3 deplasmandan 2 galibiyet vs.

burada en önemli olan fikstür.

ocak ayında 2 maç oynayacağız bu maçlarda yüksek ihtimalle osimhen, lemina, jakobs ve singo olmayacak.

Yalnız su da var 2 İngiliz cekmesek, daha büyük zenciler gelebilirmis
Kadromuz iki Ingiliz takimi disindaki rakiplerimizden daha guclu bence; Atletico’da iyi takim ama kendi sahamizda yenebiliriz. Bodo ve Union maclarina banko 6 puan yaziyorum ben, geriye kalan 6 mactan 6 puan alirsak ilk 24 sansi yuksek.

Geri
Üst Alt