Galatasaray’ın TFF'ye Yaptığı Başvuru Reddedildi

Besiktas lig macinda izin almis mi peki? Hayir.

Acsinlar kapilari sanki birsey olacak.

Basketbol dün %100 oldu. Bu hafta Euroleague maçları tam kapasite oynanacak. Kapalı Salon. Diyecek söz yok.

Onun bunun cocuklari.

Bizim isteğe olumsuz cevap verirler ama hafta sonu bjk'nin Trabzon maçı için isteğini direk kabul ederler böyle de adaletli bir federasyon var!!

Ülke puanı Galatasaray’ın sırtına yüklenmişken bu kararı verenlerin Türkiye Futbol Federasyonu mu yoksa başka bir ülkenin federasyonu mu olduğunu sormak gerekir. Virüs 9 Kasım’dan sonra ortadan kaybolacak diye haber almışlar herhalde

horsparkın dolu tribünleri ve ekibimizin milli mücadelede yalnız bırakılışını içeren ve de artı olarak kelaynak kuşlu 1 adalet twiti atalım ctsi akşamı sn @remzi bey

bjk başvursa vodafona ek kat çıkar bunlar

Reddedilmesi daha iyi. Bjk lazio maçını full kapasite isteyecekti bu defa gerçi kural falan dinlemiyor bunlar. Bizim yönetim bu isin takipcisi olsun

Herkesin aksine ben çok şaşırdım. Gerekçesini merak ediyorum.

Böyle kararlarda hukuken gerekçe de açıklamıyorlar mı normalde?

Belki tff şunu demiştir;sizin talebinizi red edecez ama gözle görülür abartılı sayıda taraftar almamak şartıyla sesimizi etmeyiz.yani normalde yüzde elli 27 bin ise siz 3-5 bin fazla alabilirsiniz .buna göz yumabiliriz demiş olabilirler.

32 bin olsa bayaa işimizi görür baskılı tribün olarak

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

tff'nin yaptığı hukuk dışı işleri denetleyecek bir kurum olmadığı sürece daha çok hakkımız yenir. Ankara'da biraz yaygara koparmak lazım. Yukardan bunların kulağını çekmeleri lazım.

Geri
Üst Alt