Galatasaray'ın Transferdeki Gözdesi Alex Moreno

Mehmet Mehmetoglu

Süper Moderatör
Yönetici
Süper Moderatör

Real Betis’in tecrübeli futbolcusu Alex Moreno ve menajeriyle ilk görüşme olumlu geçti. Sarı kırmızılılar, 27 yaşındaki sol bek için kulübüne kiralama teklifi yaptı.​

1622985257636.webp

Spor Arena / Ali Naci KÜÇÜK - Real Betis’e 750 bin Euro öneren yönetim, anlaşma sağlanırsa oyuncuya da 1.5 milyon Euro garanti para ödeyecek. Cimbom bir an önce anlaşma sağlayıp İspanyol oyuncuyu Şampiyonlar Ligi ön eleme turu karşılaşmalarına yetiştirmek istiyor.

Marcelo Saracchi ile Emre Taşdemir’in ayrılığı sonrasında sol bek bölgesine takviye yapmak isteyen Galatasaray’ın listesinde ilk sırada Alex Moreno var. Sarı kırmızılı yönetim, sözleşmesi bitmesine karşın tatile çıkmadan önce bir rapor sunan teknik direktör Fatih Terim’in önerisi doğrultusunda bu futbolcuyu transfer etmek için girişimlere başladı.

Hem sol bek hem de sol açık
Galatasaray, La Liga ekiplerinden Real Betis’te sözleşmesi devam eden, sol bek, orta saha ve sol kanatta forma giyebilme özelliğine sahip olan, Leicester City’nin de talip olduğu 27 yaşındaki futbolcuyu kiralamak istiyor. Sarı kırmızılılar bunun için tecrübeli oyuncunun menajeri Pini Zahavi ile görüşme gerçekleştirdi. Taraftar arasındaki ilk temasın gayet olumlu geçtiği bildirildi.

Yıllık 1.5 milyon Euro kazanıyor

Futbolcu ve menajerinden olumlu geri dönüş alan Galatasaray yöneticileri, bunun üzerine Real Betis’li mevkidaşlarıyla iletişime geldi. Sarı kırmızılı yönetim Moreno için Real Betis’e 750 bin Euro kiralama bedeli önerdi. Yıldız futbolcu ise kulübünden yıllık 1.5 milyon Euro (yaklaşık 15 milyon TL) ücret alıyor. Bu rakamı da tamamen G.Saray’ın üstlenmesi bekleniyor.

1,5 Milyon € brüt olmasin o.

Bitmedi kiralık sevdamız. Yıllardır doğru düzgün kadro kuramıyoruz.
Sürekli kiralık alacağımıza bonservisiz gençlerle oynasak şimdi hem kemik kadromuz olurdu hem de satıp para kazanabileceğimiz oyuncularımız olurdu.

fena bir oyuncu degil. izlerken , bu sezon ozellikle atletico madrid maclarinda real betis adina one cikan performans sunmustu.

Alex Moreno, Galatasaray'ın öncelikli hedefi (Beinsports)

Geri
Üst Alt