- 18 Mayıs 2011
- 53.320
- 57.272
- 4.613
i touch
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bilmiyorum kendi alt yapimizdanmi olmali, öyle degilse b listeden Yilmaz aktas var.Yedek kalecilerimiz muazzam
Süper Lig’de yabancı kontenjanında olan Fernando Muslera, DeAndre Yedlin, Patrick van Aanholt, Ryan Babel, Mostafa Mohamed, Olimpiu Moruţan, Victor Nelsson, Christian Luyindama, Alexandru Cicâldău, Marcão Teixeira, Sofiane Feghouli, Mbaye Diagne ve Sacha Boey’in yanı sıra altyapı eğitimlerini Türkiye dışında alan Alpaslan Öztürk, Ömer Bayram, Berkan Kutlu ve Halil Dervişoğlu da UEFA’nın belirlediği “serbest oyuncu” statüsü ile A Listesi’nde kendilerine yer buldu.

Berkan ve Taylan'a birsey olursa orada kimse kalmiyor.Aytaç neden bir anda bu kadar kıymete bindi anlamadım.
Zaten TR ligi rotasyonu için alınan bir oyuncu değilmidir kendisi.
.puhahahahahha
Arda aynı zamanda alt yapıdan yetişmiş oyuncu zorunluluğu yüzünden yazıldı.13 yabancı 12 türk oyuncu var gördüğüm kadarıyla.
Uefa listesine 3 altyapı oyuncusu yazmak gerekiyordu sanki.
Kaldı 9 kişi
Alpaslan ,stoper yedeği mecbur
Ömer Bayram , tek sol bek mecbur
Taylan , mecbur
Berkan, mecbur
Kerem , mecbur
Barış Alper Y. , mecbur
Halil , mecbur
Geriye kalan 2 koltuk için 4 isim kalıyor ( Emre Kılınç , Arda , Emre Akbaba , Aytaç)
Emre Kılınç ve Arda tercih edilmiş.
Orta saha rotasyonu için ben olsam Arda yerine , Aytacı tercih ederdim
AminHocanin kafa gitmis, ins kendi de gider en yakin zamanda. Yav takimda dogru duzgun os yok sen kisitli olan os dan 1ini kadroya yazmiyon.. yanlis anlama olmasin aytaca bayilmiyorum ama yapilacak is mi bu?