Galatasaray‘ın UEFA Avrupa Ligi Kadrosu Belli Oldu

Yahu ortasahada adam yok Babeli yada Arda yı yazmasan nolur Aytaç ı yazmaması saçmalık. Ben Aytaç olsam bu kadar ihtitaç varken hocanın kafasında yokum deyip oynayack takım bulurum ki anadoluda hertakımda banko oynar. Üçüncü kanat alternatifi Babeli niye yazmış mesela açıklasınlar bakalım.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Istenmeyen muslera sakatlanirsa, jk nin rekoru kirar bu kaleciler

Listeye eklenmiş biri satılırsa onun yerine yeni transfer edilen biri eklenebiliyor mu sonradan acaba?

O ki aytaç bu kadar kötü topçu ki bence öyle orta sahanın bu kadar eksik olduğu bir dönemde bile kadroya almayacağın kadar yetersiz bir adam o zaman niye aldırıyorsun ya. Bazı şeylere sinirlenmemek elde değil.

yunusa noldu kimse adını listey eeklenemi diye bile yazmıyor so abv

yunus ,bizim sozlutke yazilana gore ads'ye kiralik verilmis. 150 k euro.

kadroya donersem nacizane;

cok kotu tercihler var .

yunus ,ogulcan yok,
babel var.

biraz farkli mesaj olacak ;

nacizane olarak , bundan sonra *babel'in sahada oldugu her hangi bir mac basligina yorum getirmeyi dusunmuyorum.
*babel sahadayken ne anlamda yorum getirebilirim ? .... *gelecege yatirim, maaslarda makule gecis aynen-babel ekmek su parasina oynuyor, yahu takimin en fazla kazanan bir kac oyuncusundan biri, ve kendisi yedek oyuncu.oylede bir luksumuz var kadro yapilanmasinda. bravo hocam. boyle devam edelim.

*falcao oynayamadigindan tu ka ka .
ama babel oynayipta verdigi zararda ,devam.
ikisininde maasi fazla. biri sakatlikdan dolayi oynayamadi-ama oynadigi maclarda istatistiksel oalrak katki verdi.
digeri ise sahada katki anlaminda *ball hog olarak kac sezondur jogging yapiyor.
donk dan kurtulduk - ki, hic begenmedigim bir profil di. gec oldu ama guc oldu gonderilmesi.
babel'e hoca halen sans versin. puan kayiplarinda da kimi taraftarlar yanlis oyunculara serzeniste bulunsun.
hoca da basin toplantilarinda babel degerli onemli oyuncumuz tecrubeli, vsvs diye devam etsin.
illa hocanin aldirdigi oyuncunun sozlesme bitene dek kadroda tutulmali ,diye bir kaide veya kural var mi ? .
hadi gecmis sezonlari sineye cekip , yeni sezon ozelinde bu oyuncuyu neye gore tutmak istiyor aciklamali.

iyimser olmaya calisiyorum hocaya karsi kadro yapilanmasi ozelinde - malesef hayal kirikligindayim oyuncu tutumundaki bazi anlamsiz israrlarindan dolayi. diger bir kac gereksiz ve etkisiz isimlere deginmedim bile.

< ; >
dolayisiyla ,
bu saatten sonra her hangi bir bahanesini nacizane olarak kabul etmiyorum bir taraftar olarak.

altyapi degerimizi kiraya gonderiyorsun, oyle veya boyle fena olmayan bir sezon geciriyor ads takiminda,
bir anlamda stajini tamamlayip yuvasina donuyor - sen yanilmiyorsam tek resmi macta sans vermeden tekrardan kiraya veriyorsun.

bundan sonra altyapi su bu muhabbetine de sahsen girmeyecegim.
*benim adima kiraya gidenlerden en umutlu oldugum oyuncumuzdu yunus.
* hoca nin agzindan bundan sonra alt yapi su bu kelimesini duyarsam ,o gun elestirimi getiririm bu minvalde.

aynen devam babel twitten emojili sekilde mesaj bolca ekle ki bir anlami olsun.

* binbir turlu ugras verdigin *ogulcan kadroya alinmasin. *yunus gibi kiralik donemi basarili gecirmis degerini yine surgun gibi kiraya gonderip-altyapiya verilen onemi ust yapi babinda boyle degersizlestirelim. aynen devam.

kisacasi benim adima hayal kirikligi bir kadro aciklamasi kimi oyuncular ozelinde.

Akbaba yooookkkk :))

Gidecek herhalde
akbaba oyle veya boyle eski takimina kiralik bile olsa gonderebilirsin.piyasa anlaminda.

ama, bazi yuksek maasli yasli oyunculardan cikis zor. ya maasin yarisini vs vereceksin, ya bonservisi verip gondereceksin.

elden cikarilisinda sorun olmayacagini dusundugum akbaba -en son sorunlardan benim adima.
oncelik digerleri idi bence.

As kadrodan

Fatih
Akbaba
Aytac
Ogulcan

Genclerden isik Kaan ve Yunus (gitmis galiba)

goremedim.

akbaba oyle veya boyle eski takimina kiralik bile olsa gonderebilirsin.piyasa anlaminda.

ama, bazi yuksek maasli yasli oyunculardan cikis zor. ya maasin yarisini vs vereceksin, ya bonservisi verip gondereceksin.

elden cikarilisinda sorun olmayacagini dusundugum akbaba -en son sorunlardan benim adima.
oncelik digerleri idi bence.

Bence ilk sorunlardan biriydi
Diğerleri katkısı olmasa da en azından etkisiz oluyorlar
Ama akbaba direkt oyunu bozuyordu, zarar veriyordu
Geçen sezon akbaba ısrarı yüzünden en az 3 maçta puan kaybettik
Ben maddi olarak değil oyun olarak bakıyorum

Bence ilk sorunlardan biriydi
Diğerleri katkısı olmasa da en azından etkisiz oluyorlar
Ama akbaba direkt oyunu bozuyordu, zarar veriyordu
Geçen sezon akbaba ısrarı yüzünden en az 3 maçta puan kaybettik
Ben maddi olarak değil oyun olarak bakıyorum

goreceli bir durum elbette.

saha icinde akbaba yetersiz zaten.

maddi olarakta gereksiz cikis oldu kasadan...
akbaba kaca alinmisti ? gereginden fazla idi yanilmiyorsam.
gelinen bu noktada
kanimca her yonden zarar oldu aldiran ve alan adina...

oyun etki ve verimlilik babinda ise, gonderilmesi gereken isimleri zaten sezon oncesi yazmistim. sonrasinda da yine kadroda gormek istemedigim,bize uymayan isimleri/tipolojileri ara ara mac ve ilk 11 basliklarinda deginiyorum kendimce. misal babel,akbaba,omer,temposuz feg,kronik falcao, agir ve yetersiz donk vs....
bunlardan sadece ikisi gitti ,biri de kiralik gidecek yazilana gore,...
bence halen yeterli degil cikislar. ustte yazdigim isimlerin tamami gitmeli idi.
yarista gidilen noktada olurda basarisiz olursak, tumden hocaya yazar.

diger yandan,
gelen transferlerde cok begendiklerim ve oyun anlayisimiza uygun oldugunu dusundugum isimler oldu. bu baglamda memnunum.

daha bir kac gun var. temennim gidislerin olmasi, gelislerin de ayni sekilde.

selamlar,

Geri
Üst Alt