Galatasaray'ın Yabancılara Satılmasını İster misiniz?

Takımın Yabancılara Satılmasını İster misiniz?

• Kullanılan toplam oy
    199
secim-muhur-evet.gif

Yabancilarda sadece zengin yabanci olmasin. Ne yaptigini anlayan ve uzun vaade plani olan yabanci olsun. Utdin sahibi gibi (transfer politikasindan bahsetmiyorum )

kesinlikle satılması lazım bu liselilerin elinden kurtarılmalı bir şekilde klüp ama nasıl?

Önceden olaya duygusal bakarak satılmamasını isterdim ama şimdi artık mantıken bakarak satılmasını istiyorum. Ama tabii böyle bir kulübü kim niye alsın o da ayrı bir sorunsal.

kim alacak lan o kadar borcu olan kulubu

Yabancilarda sadece zengin yabanci olmasin. Ne yaptigini anlayan ve uzun vaade plani olan yabanci olsun. Utdin sahibi gibi (transfer politikasindan bahsetmiyorum )

United'ın sahibi zengin değil mi? Amerikalı yatırımcı, para kazanmak için alıyorlar, Manchester United'ın o devirden kalan ciddi de bir borcu var, her sene borç ödemesi yapıyorlar. Liverpool'u da beyzbol takımı Red Sox'ın sahipleri aldı. Yatırım olarak görüyorlar bunları.

Bu yabancı yatırımcılar sıraya mı girmiş Türk takımlarını almak için, bilmediğimden soruyorum..

Amerika'lıların, Arapların, Çin'lilerin Ingiltere'de İtalya'da kulüp almaları normal bütün dünyada izlenen takip edilen ligler bunlar, ülkeleri popüler. Türkiye için sıraya mı girmişler merak ettiğimden ve bilmediğimden soruyorum.

A.Ş.'yi iyi bir yabancı gruba satabiliyorlarsa grubun geçmişi bu konularda iyiyse olabilir ama kapıdan içeri sokulmaz bu satalım diyenler bir daha.. Profesyonel bir yönetim gelecekse olur ama Liverpool örneğinden yola çıkarsak yatırımcı=başarı diye bir şey yok, İnter dahil bir sürü kulübü Amerikalı Çinli Arap yatırımcılar aldı ama 1 kulüp şampiyon oluyor.

EVET
SATILMAMASI
HATA

Satılsın, hem forma almak zorunda kalmayalım, hem yıldız izleyelim. TVde dilenmezler en azından.

Geri
Üst Alt