Galatasaray'ın Yabancılara Satılmasını İster misiniz?

Takımın Yabancılara Satılmasını İster misiniz?

• Kullanılan toplam oy
    199
böyle birşey mümkünmü ? satın alacak adamlar kimden alıcak mesela ? ayrıca satılsa bile şuankinden kötü yönetileceğini düşünmüyorum. hiç değilse liseli morukların dedikleri değilde kulübün sahibinin dedikleri olur . kafasına göre b.ktan oyuncular satın almaz . Türkiyede başkanlık koltuguna gelenler malesef arma sevgisi değilde kendi reklamını yapmak için geliyor . belki böyle olursa gerçekten daha iyi yerlere gelebiliriz.

Bir kere başlık hatalı. Yabancı yerine şahıslara denmeliydi. Illa yabanci olacak diye bir sey yok, yerli biri de olabilir. Mesela ben Cem Uzan Başkanıma satılmasından buyuk mutluluk duyarım. Ama kendisi yerli olduğu için ankete hayir oyu verdim. Onun sebebi de şu'dur ki yabancılar buna bir ticaret olarak bakar, cem uzan başkanım gibiler için ise bu bir sevdadir. Yani satilsin ama Galatasaray sevdalisi bir abimize satilsin. Mesela Ünal başkanım da olabilir. Kongrelerle falan ugrasmayacagi için rahat rahat işini yapar. Ay hadi inş.

Yarım bıraktığı ''Kurumsallaşma'' yı tamamına erdirsin diye mi?...Aylık 4.6 m TL personel giderini 14 e çıkarmayı başarır belki bu defa!. Hem Sneijder ve Yekta-Umut-Hamit gibilerde boynu bükük kaldılar, onlara da yazık, zamlı 5 yıllık sözleşmeyi kapmak için malum ikiliden ne eksikleri vardı, di mi ama?...

'Tüm yetki ve para kendinde olunca öyle yapmaz' demeyin sakın, geçmiş başkanlık döneminde ihanet ettiğini söylemiş olursunuz!...(Ben, ihanet ettiğini düşünmüyorum; futbol endüstrisinden hiç anlamadığı, anlayanlara da kulak asmadığı kanaatindeyim)...

Son düzenleme:
böyle birşey mümkünmü ? satın alacak adamlar kimden alıcak mesela ? ayrıca satılsa bile şuankinden kötü yönetileceğini düşünmüyorum. hiç değilse liseli morukların dedikleri değilde kulübün sahibinin dedikleri olur . kafasına göre b.ktan oyuncular satın almaz . Türkiyede başkanlık koltuguna gelenler malesef arma sevgisi değilde kendi reklamını yapmak için geliyor . belki böyle olursa gerçekten daha iyi yerlere gelebiliriz.

Camia oylamaya gider satilsin diyenler cogunluk olursa artik mevcut baskan talip olan kisiye takimi devreder. tabi takimi alan kisi borclari sifirlayacak flash transferler yapacqk zaten boyle dusunmeyen bir kisi takima talip olmaz.

Ben kesinlikle yabancılara satılmasının saçma olduğunu düşünüyorum mümkünde olmadığını düşünüyorum sebeplerine gelirsek 1. sebebi kesinlikle bir işteki en güzel şeyin alınteri ve çaba olduğunu inanıyorum bunada 0'dan gelmek daha zevk veren birşey hazır para ile yapmak kolay bir emek ve heyecan katmıyor bence futbol ruhuna aykırı birazda 2. sebebi ise Galatasaray yönetim kurulu ve üyeleri sadece herhalde servetlerinin %1'ini koysa bu parayı rahatlıkla ortaya çıkarır ve izin vermezler.

Artık kesinlikle satılsın istiyorum.Rus,İngiliz,Arap hiç fark etmez.Talip olan ilk yabancı zengine versinler klubü.Bi Rus alsa da basketi de canlandırsa.Gist,Dorsey falan getirse CSKA'ya rakip yapsa bize.Hatta belki takımı VTB ligine bile aldırabilir.

böyle konu olmasi burda utanc verici resmen. neyi satiyorsunuz yahu.
500 küsürlük cinari gyavurlarami satacaksiniz..eee sonuc ?! sanki ise yarayacak ffp olan bir ortamda ayrica.

yabancilara satilmasini istemem tabiki ama suanki sisteminde bi boka yaramadigi gun gibi ortada demekten kendimi muaf tutamam

evet satılsın bıktım artık bu liselilerden istedikleri gibi gelip babalarının parasıymış gibi kulübün paralarını harcayıp borca sokup gidiyorlar ceplerinden 1 kuruş bile vermiyorlar o yüzden rus olmuş arap olmuş farketmez biri alsında

dev takımlarla rekabet etmek için gerçek anlamda süper yıldız oyuncular lazım bunun içinde para lazım Galatasaray isiminin markasının değerine uygun bize level atlatacak bir teklif gelirse neden olmasın ama bunun için önce yabancı sınırının kalkması lazım yabancı sınırı kalkmadan hiç kimse risk alıp teklifte bulunmaz

2. ligdeki göztepenin yeni sahibinin serveti 650 milyon dolarmış. göztepe bile 9 milyon dolar etmiş. galatasaray satılsa paha biçemedim.

satalım japonlara rahat edelim japonlar hem dürüst hem eli açık hemde hesap kitabı iyi yapan adamlardır.

şimdi de liselilerin hegemonyası altında. liseliler ne derse o oluyor. nerde çokluk orda ...luk derler ya her gün farklı bir olay çıkıyor. her şey düzgün giderken bir şekilde batırılıyor. böyle oldukça avrupa'da sürekli başarı gelmez. anca saman alevi gibi yanıp söneriz. başlarda istemezdim satılmasını ama istikrar için denizde kum onda para olacak bir milyonere satılabilir

Niye olmasın?Gayet olabilir.Şuanki liseliler yabancılardan daha çok zarar veriyor klube en azından yabancı yatırım yapar ve bunu büyütmek,geliştirmek için uğrasır .Liseliler ise takım batsın taraftar kahrolsun basketçiler kaçsın ama klub yine bizim olsun mantığındalar.Liseli hizipçiler yerine Galatasaray adını duymamış Honkonglu bi yatırımcıya bile razıyım.

satılsın bıktık kan emıcı lıselılerden aha örnek duygun şike yok diyo çıkmış

Kulübümüze saglam, vizyon sahibi, G.Saray ve futbolu seven ve anlayan zengin adama satmak lazim .

Turkiye'de kulubun toptan satilmasi mumkun degil bence ama Atletico Madrid mesela yuzde yirmi hissesini Asyali bir sirkete satmis. O sirket de Atletico Madrid urunlerini satacakmis Asya'da. Hem kisa vadede borclarin odenmesi icin hem de uzun vadede geliri arttirmak icin mantiki bir yol bence. Ayni sirket (Wanda) Milan icin de gorusmeler yapiyormus.

Geri
Üst Alt