Galatasaray'ın Yakın Dönem Tarihinin Transferden Sorumlu En Başarısız Yöneticisi?

Galatasaray'ın yakın dönem tarihinin transferden sorumlu en başarısız yöneticisi?

• Haldun Üstünel

• Bülent Tulun

• Adnan Sezgin

• Işıtan Gün

• Mehmet Özbek

• Erden Timur

• Levent Nazifoğlu

• İbrahim Hatipoğlu

• Abdullah Kavukçu

• Cenk Ergün

• Abdurrahim Albayrak

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Burak elmas döneminde kim varsa o

Mehmet ÖZBEk'i eklemeyi unutmuşsunuz:)

adnan sezgin çok işlemiş zihnime... sorsan ne cürmü vardı şudur diyemem... ama adını görünce istemsizce elim ona gitti.
Aynen katılıyorum benimde aynı şekilde elim ona gitti.Cunku Okadar itici geliyordu ki tarif edemem ama spesifik birşey söyle desen şuan dilime gelmez.Bulent tulunla yarisurlar ama Sezgin numero 1 derim .Mehmet ozbekte atbaşı gelir bu ikiliyle.

Sorunu yöneticilerde aramak saçma. Neden doğru düzgün bir ekip kurulmuyor, sportif direktör getirilmiyor. Yukarıdakilerin hiçbirinin işi bu değil. Sen ben gelsek biz daha beter iş yaparız

Sorunu yöneticilerde aramak saçma. Neden doğru düzgün bir ekip kurulmuyor, sportif direktör getirilmiyor. Yukarıdakilerin hiçbirinin işi bu değil. Sen ben gelsek biz daha beter iş yaparız
sportif direktör tr de boş işte, getir bakalım alper altunu futbol aşnin başına ne oluyor alim.

adnan sezgin çok işlemiş zihnime... sorsan ne cürmü vardı şudur diyemem... ama adını görünce istemsizce elim ona gitti.
Kimse tarafından da sevilmezdi. Onun olduğu dönemlerde oyuncuların moral seviyesi de sürekli aşağıya indiği için başarısız dönemlerin ilave bir nedeni de oydu.

i.hatipoğlu zirveyi kimseye kaptırmayacak gibi herif 1 yılda görevde kalıp şunu başarmak vay be

Yeteneksiz o kadar cok ki.. Listede sadece Haldun Ustunel ve Erden Timur 0 oy ile kapatir. Bulent Tulun gencligimizi yedi, al Isitan Gun'u vur Cenk Ergun'e, pastaci biyik reis zaten guncel problemimiz..

ndaysimiye ya da berat'tan 1'ini alalım diyen terim'e ikisini de alırız diyip hiçbirini alamayan abdürrahim albayrak bitiriciliği derim.

1750710862512.webp

Geri
Üst Alt