Onur Bayraktar
Tecrübeli Üye
- 21 Şubat 2020
- 5.664
- 4.933
- 673
Evet epey zor bir soru ile karşı karşıyayız.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ekli renkdaş kendisiMehmet ÖZBEk'i eklemeyi unutmuşsunuz![]()
Pardon ozaman göremedim .ekli renkdaş kendisi
Aynen katılıyorum benimde aynı şekilde elim ona gitti.Cunku Okadar itici geliyordu ki tarif edemem ama spesifik birşey söyle desen şuan dilime gelmez.Bulent tulunla yarisurlar ama Sezgin numero 1 derim .Mehmet ozbekte atbaşı gelir bu ikiliyle.adnan sezgin çok işlemiş zihnime... sorsan ne cürmü vardı şudur diyemem... ama adını görünce istemsizce elim ona gitti.
sportif direktör tr de boş işte, getir bakalım alper altunu futbol aşnin başına ne oluyor alim.Sorunu yöneticilerde aramak saçma. Neden doğru düzgün bir ekip kurulmuyor, sportif direktör getirilmiyor. Yukarıdakilerin hiçbirinin işi bu değil. Sen ben gelsek biz daha beter iş yaparız
Kimse tarafından da sevilmezdi. Onun olduğu dönemlerde oyuncuların moral seviyesi de sürekli aşağıya indiği için başarısız dönemlerin ilave bir nedeni de oydu.adnan sezgin çok işlemiş zihnime... sorsan ne cürmü vardı şudur diyemem... ama adını görünce istemsizce elim ona gitti.