GSC Haber Galatasaray'ın Yeni Başkanı Duygun Yarsuvat

Prandelli'yi kovmasi benim icin en gerceklestirebilecegi en büyük icraati olur.

Son düzenleme:
Hemen Prandelli'yi göndereceğiz demesi hoş olmazdı.

Ama o işi halledeceklerdir bir şekilde.

Uzun sürmez umarım.

Duygun başkan umarım camiaya hayırlı olur.İlk icraatı Prandelli'yi kovmak olur inşallah.

Hayırlı olsun, umarım mayıs ayında yönetimdeki kişiler yeni başkan ile secime girerler. Sonucta mayısdan sonra yokum diyor başkanımız
Adayım halen Ali dürüst

Prandelli'nin kalması görüşündeyim. Futbolla ilgili arkadaşların görüşleri de önemli tabii demiş.

adam 100 yasinda gibi hic bisey yapamaz, altinda kimler varsa yonlendirecek iste

Sabri ve Eboue'nin döndürülmeye çalışılması 6-7 aylık göreve gelen bir yönetim için mantıklı görünebilir ama Galatasaray'ın geleceği için büyük kötülük olacağı aşikar. Özellikle Eboue.

Bence A2 ile çalışmaları da saçma. Bir an önce göndermek lazım. Engin, Yiğit, Yasin, Burak, Aydın, Umut, Pandev, Dzemaili filan gibi adamlar da dahil.

B00XWkCIIAASKOq.jpg:large

Hayirli olsun, Alp Yalman basimiza bela olurdu...

Hoş geldin başkan.

Eğer ünal aysal gibi sallamayıp şu luksemburg mahkemesi konusunda bizi kandırmadıysa sırf bu yüzden bile gönülleri fethetmiştir ! umarım oda bizi aldatmaz ! Hadi hoca akademik olarak seni sevmezdik notundan dolayı ama güvenilir biriydin

Valla prandelli gider bence arkadaşlar daha önceki yönetimlerde abdurrahim albayrak olsaydı ve ali dürüst gibi bir isim dışardan destek verecem demiş olaydı şuan prandelli çoktan bavulunu topluyor olurdu.Açıklamasında demez göndereceğim diye bir açıklama yanlış olur tabi

Dordmund maçından sonra başkan kabul etse bile yönetimdeki diğer isimlerin bunu kabulleneceğini zannetmiyorum.

Geri
Üst Alt