GSC Haber Galatasaray'ın Yeni CL Listesi Belli Oldu!

kural degismeli !!!

yok abi başlarım alisine koçuna ben bu okanı takımda görmek istemiyorum seneye. Orta saha alamadılar adam akıllı koca transfer dönemi gitti 35 mioluk villarealliyi yada fabian ruizi filan istedi. Lemina'da juve maçı cezalıyken aldıkları tek orta sahayı genç menç farketmez liste dışı bırakıyorlar.

Boey he? Umarim sakatlanmaz ve Juve maclarinda iyi oynar. Diyecek baska bisey kalmadi bu sacma listeye.

Hoca kendi kafasında kurduğu hiyerarşiden asla taviz vermiyor. Örneğin Lemina, Torreira falan yoksa direkt Kaan'a İlkay'a formayı verecek ligde. Renato'yu uzatma dakikalarında 3-5 dk oynatır en fazla. Aynı şekilde Kazımcan çok formda olmasına karşın asla Eren'den önce forma verilmez. Genç, iyi bir forvetimiz olsa çatır çatır goller atsa yine de Icardi sakat değilse onu oynatır. Okan Buruk Gs'si sportif anlamda başarılı olsa da genç oyuncuları çöp edecektir daima. Bu da her transfer döneminde astronomik paralar harcamaya neden olacak. Bu yönetim şekli sürdürülebilir değil.

yine kaan'la çıkacak juve maçlarına tabii kaan ilk maçtan kırmızı görmezse

Hucum opsiyonlari fazla iken Renato'nun yazilmasini bekliyordum , tamam cocuk genc olabilir ama boyle maclarda belkide son 20-25 dakika sana lazim olacak. Simdi Kaan girer kesin oyuna.
Bize gelmeden profesyonel bir ligde neredeyse devamlı 11 oynuyordu bu çocuk sonuçta. U19 muamelesi yapılacak gibi görünüyor ne yazık ki.

Rize maçında Singo ön libero çıkacak demek ki

Bu 21 yaş altı oyuncuların listeye yazılması gerekiyor mu? Yoksa yazmadığın halde oynayabiliyor musun? Nhaga için soruyorum?

Nhaga'nın yazılmayıp Asprilla'nın yazılması bence yanlış karar. Onu dışı zaten beklenen. Nhaga listede olacak haberleri varken de sürpriz oldu.

Bu 21 yaş altı oyuncuların listeye yazılması gerekiyor mu? Yoksa yazmadığın halde oynayabiliyor musun? Nhaga için soruyorum?
O alt yapida oynayan cocuklarda gerceklesen bir kriter, yani B liste deniliyor.

Renato icin gecerli degil. Ayrica son liste verilisinde (suan) sadece 3 oyuncu degistirme hakki var.

Asprilla nın, Yusuf Demir den pek bir artısını göremedim, ileri uçta Juve maçında dakika bulma ihtimali yok ama orta sahada +1 adama mutlak ihtiyaç vardı.

Geri
Üst Alt