GSC Haber Galatasaray'ın Yeni CL Listesi Belli Oldu!

Kafayi yiyecegim. Gecen sene de Cuesta malini yazip, Lemina'yi disarda birakmisti, Alkmaar agzimizin orta yerine sicti. Bu neymis ya? Nasil bir ahmakliktir? Elinde 50 tane kanat var. Boey'den sonra Sallai'yi bile kanat rotasyonunda say. Aptal misin sen ya?

adam hala "12 kisi mi oynayacagiz" kafasinda

inanilir gibi degil

Boey iki mac sonra sakatlaninca görecem ben bu okani.

Bu hamlenin tek açıklaması var demek antrenmanda seviyenin epey bir altında çıktı, beğenmedi. Daha ilk günden mideye indirdi geçmiş olsun 6.5 milyonda çöpe gitti

Nhaganın şu an Cl de oynatılabileceğini düşünmüyorum adam 2007 li büyük lig büyük takım tecrübesi yok vs. Zaten 2 maç daha yapacağız altı üstü Juveyi geçebileceğimizi düşünmüyorum.

Genel tabloya baktığımızda Asprilla transferi epey gereksiz duruma düştü en azından 6 numara kiralasaydık maalesef plansız yola çıkarsan işte kervanı yolda düzersin

asprilla mı oynayacak cl de? Senin niceliksel sayısal eksiğin var orta sahada bir defa. Lemina da yok ilk maçta. Kim oynayacak 80 kilo beli dönmeyen vurdumduymaz kaan mı? Hala daha şu akılsızlıkları savunup yumuşatmaya çalışan çıkıyor rezil bunlar rezil.

Şaşırmış bu adam ne toptan anlar ne topçudan anlar ilkayı falan bu formuyla orta saha zannediyor kaanı saymıyorum bile geriye kalanlar lukas gabriel lemina koskoca orta saha rotasyonumuz bu tebrik ederim antrenör ekibini

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt