Galatasaray'ın Yeni Gözdesi Vitor Hugo!

videodan gorundugu kadariyla adam slide tackle'in kitabini yazmis.

yani cuneyt cakir gibi eyyamcilar, mete kalkavan gibi tetikciler bu arkadasa maalesef bir macta 3 penalti filan calarlar yada oyundan atarlar.

Bizim yönetimden beklenmeyecek doğru hamle söylentileri ve uygulamaları oluyor hayırdır inşallah

-Hamit gönderiliyor
-Yasin kadro disi
-Salih satılıyor
-Chedjou gidiyor(satılsa iyiydi)
-Jem,Endogan,Umut,Ontivero(yarim sezon şans verilebilirdi) gidiyor
-Podolski satılıyor(aslında satılması mantıklı da parası az gibi yine de çok katkısı olmaz bu seneden sonra)
-Ahmet Çalık konusu istisna her ne kadar genç ve milli takım oyuncularına karşı değilsem de bu paralar ne la alacaksan max 2 milyon bonservis 500bin eur maaş olmalı)
-Hugo ,maaşı,kalitesi,yaşi iyi görünüyor
-Gary fena değil gibi görmek lazım ama bonservisi çok
-Sigthorsson gitti

Aslında bonservis ziyade maaş sıkıntımız var,demek ki plan is yapabilecek adamları bonservisine bakmaksızın düşük maaşla almak,düşük maaşları satmak ta kolay oluyor istisnalar var tabi yazdığım gibi

Bu arada bende katılıyorum Hugo bizim eyyamcilardan çok haksız kart gorur

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

13677ddacc7348eeeeb795f3e018039f.png

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hayırlı olsun camiamıza.

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

Leiva ile diarra içinde %99 bitti deniliyordu. Bu yönetimle %1 olasılığı da göz önünde bulundurmak lazım

Tamam adam videolardan iyi olabilir de yine de risk almaya ne gerek var Sakho reis varken, o kadar para da gözden çıkarılmışken direk Sakhoyu almak lazım bence.

Sakho-hugo, dursun bunları hayatta alamaz. Kulubu gezdirmeye bile getiremezler

F5121 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Düne kadar adını hiç duymadığım bi adam.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İyi bir ikili olacakları kesin. Ahmet ile Hugoya başarılar.

Dün Nevzat Dindar teknik ve scout ekibinin bu adami israrla istedigini söylüyordu. Ilk siradaymis.

Ama ben 5 milyon fln ihtimal veremiyorum acikcasi.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Ikide bir sakho yazanlar oluyor da sakho ingiltere'den ayrilmak istemiyormus anlayin iste

Geri
Üst Alt