Galatasaray’ın Yeni Medya Sorumlusu Emrah Kayalıoğlu Oldu

mali kongreye kadar nekadar liseli varsa toplayacaktır elmas fosillerin destegini alması lazım

Biz liyakattan ve profesyonel yapıdan devam

Başkaları kurumsal hafıza için gayri-profesyonel Mert tutulsun desin

Ortada bir kurumsal hafıza kalmadı ki. Yeniden tesis etmek için bu gibi donanımlı kişiler lazım kulübe

Bu adam iyi biri idi yanlış hatırlamıyorsam
Hayırlı olsun

Medya sorumlusu ise sosyal medya hesaplarına da bir el attırsın, 10m takipçimiz var Burger king reklamından başka bir şey paylaştıları yok.

Geçen voleybolda galibiyet almıştık, galibiyet fotosu diye 2 ay önceki fotoğrafları paylaşmışlardı.Maçta olmayan oyuncular vardı tam rezillik :D

lan yaşlı herifi medya sorumlusu yapmak nedir!!!!!!

Hayırlı olsun. Bence boş işler de neyse. Övülen biri belki iyidir bilmiyorum TVde izlerken canım sıkılıyordu konuşmasını dinlerken, yoruyodu.

Ben şahsen Burak Elmas tan daha yaratıcı bir fikir bekliyordum. Nihat Hatipoğlu nu düşünebilirdi mesela.

Bu adam bilgili bir adamdır.Yalaka değildir.Terimciler yalaka ve biatçı adamı sever.

Spor medyasının medyatik olmayan isimlerinden. Bilgi birikimi yüksektir. Tribüncü olduğunu bilmiyordum ama. Vay be. Eray Sözen'in yerine geldiyse basın toplantıları, akreditasyonla vs. uğraşacak herhalde.

Geri
Üst Alt