GSC Haber Galatasaray'ın Yeni Transferi Carlos Cuesta, İstanbul'a Geldi

Soyadı gibi maliyetli değildir inşallah

Oyuncuyu özellikle izlemedim ama final oynadıkları Copa America'daki bir çok maçı izledim. O yüzden Rios önerip duruyordum bilen bilir. Bu takım benim izlediğim en fizikli tempolu takımlardan biriydi. Şu 11'den kim gelse bize uyar diyordum. Cuesta da bu turnuvada Davinson'un partneriydi . Kulüp kariyerini hiç bilmiyorum ama kötü oyuncu olduğunu hiç sanmıyorum.

Screenshot Capture - 2025-02-05 - 17-58-06.webp

Oynamayan Yusuf, Jelert ve Nelson'a vermekten mantıklı çünkü mecbur oynayacak iyi kötü performans alırız.
Kötüden örnek olmaz.

Oraya kalın bir yabancı alırsın, yedeğe de Emin Bayram.

Hamle budur. Emin gelmek istememişse bilemem tabi.

Ha yok kesin geliyorsa umarım hayırlı olur diyelim. Ama profil olarak sevmedim Genk in yedek stoperini çekmeği yakıştırmadığımı belirtmek isterim.

Atletik ise tamamdir. Cok kosmasi gerekecek malum.

Videolarda sakar birine benziyor hg Kolombiyalı berkan

Neyse en azından stopere 20 milyon fln gömmemiş oluyoz. Stoperi Apo Davinson'la bir şekilde idare edecez artık

Yazın gönderecek yer ararız alıştık bu işlere artık

Copa Amerika'da final oynayan takımın tandemi yetersiz mi oluyor şimdi. Oyuncuyu bildiğimden değil. Kağıt üstü bakarak soruyorum.
Genk in yedek stoperini almak mantıklı mı abi. Milli takım kariyerine göre adam alınmaz. Hem devamlılığı olan bir performans da değil.

Boyundan posundan bağımsız söylüyorum, Nelsson'u gönderip de bu herifi getirmeye kalkmak da büyük vizyon be (!)

Genk yedek stoperini ilk 11e almak olmaz.

Boyunu geçtim sıçramayı biliyor mu o önemli. Boy tek kriter olmaz.

Geri
Üst Alt