GSC Haber Galatasaray'ın Yeni Transferi Carlos Cuesta, İstanbul'a Geldi

Sanchez önerdiyse değerlendirilebilir ama 3 m bons olması şartıyla

Bu adam gayet iyi ben size diyim. Hemde tam aradığımız özellikleri var.
1- En hızlı stoperimiz olur.
2- Ayağı temiz iyi pas atıyo.
3- Çok çevik.
4- timing ve tackle çok iyi adamda
5- Boyuna göre hava topu muhabbeti yapılmışta adam cok iyi sıçrıyo. Hava toplarında kötü değil
6- Sezgileri cok iyi.
7- Sağ bekte oynuyo.
Taraftar boşuna yangın yapıyor. Gayet iyi hatta 3 lüde daha iyisini bulamayız şuan.

Sanchez önerdiyse değerlendirilebilir ama 3 m bons olması şartıyla
Sıkıntı tam olarak bu, hadi deneyelim desen, öyle bir anlaşmaki 20 m euro yükümlülük getirecek yine

Oldu da bekleneni veremedi, seve seve ödeyeceğiz o parayı

Kadronda çok iyi 13 yabancın olur bu transferi yaparak risk alabilirsin. Fırsat fırsat denilen buysa transfer sezonu bir an önce kapansın.

Abi transferi taraftar yapacaksa kulüp Twitterdan yönetilecekse sizin kabara kabara ortada gezmenize gerek yok sayın yönetemeyiciler.

3.5 Milyon Euro

Senelik 1 Milyon 2.5 yıl kontrat

Olay bu fazlası olmaz. 12+2’ye transfer kendisi çünkü

Keşke taraftar yapsa. Taraftar lemina aldırıyor bunlar cuesta diye bi menajer kazığı alıyor

Menajer kazığı mı değil mi inan hiç bir fikrim yok bu çocukla ilgili. Biri boyu kısa yazıyor. Öteki Kolombiya milli takım oyuncusu diyor. Bence ayakları ve hızı önemli geriden iyi oyun kurabiliyorsa ve çabuksa boy idare edilebilir. Ama bu senin benim işim değil. Bu kulüpte adam akıllı transferi yönetecek kimse yok. Sorsan dünya markasıyız. Scout ne iş yapar belli değil. Yöneticiler den önce gazetecilerin haberi var kimlerle görüştüğümüzden. Neresinden baksan aymazlık iş bilememezlik beceriksizlik.

Menajer kazığı mı değil mi inan hiç bir fikrim yok bu çocukla ilgili. Biri boyu kısa yazıyor. Öteki Kolombiya milli takım oyuncusu diyor. Bence ayakları ve hızı önemli geriden iyi oyun kurabiliyorsa ve çabuksa boy idare edilebilir. Ama bu senin benim işim değil. Bu kulüpte adam akıllı transferi yönetecek kimse yok. Sors
Yönetime yakın nevzat ve burhan bile açıkça menajer önerisi dediyse öyledir malesef. Bunu izleyenlerin yorumu vasat topçu olduğu yönünde. Tek özelliği hızlı olmasıymış, ayak tekniği ve oyun kurma kötüymüş. Burda kısa bir analizi var

Emeği geçenlerin ve yakınlarının hesapları incelensin. Bu transferin masum bir beceriksizlik olduğuna inanmıyorum.

Geri
Üst Alt