- 18 Temmuz 2009
- 80.665
- 225.081
- 5.093
Çok fazla, konusunun ilk mesajlarında vardırŞakasına değil ciddi ciddi Hatip'i öven birileri oldu mu ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok fazla, konusunun ilk mesajlarında vardırŞakasına değil ciddi ciddi Hatip'i öven birileri oldu mu ?
Fabio Cannavaro 1,76Yemin ederim adamı daha görmeden harcamayı nasıl biliyoruz. 1.79 stoper olur muymuş... Olmuş işte milli takıma kadar da çıkmış. 3-5 maç oynasın scsın ondan sonra başlarsınız küfre...
Lisandro Martinez 1.43Fabio Cannavaro 1,76
Bülent Korkmaz 1,81
Javier Mascherano 1,74
Bu adam gayet iyi ben size diyim. Hemde tam aradığımız özellikleri var.
1- En hızlı stoperimiz olur.
2- Ayağı temiz iyi pas atıyo.
3- Çok çevik.
4- timing ve tackle çok iyi adamda
5- Boyuna göre hava topu muhabbeti yapılmışta adam cok iyi sıçrıyo. Hava toplarında kötü değil
6- Sezgileri cok iyi.
7- Sağ bekte oynuyo.
Taraftar boşuna yangın yapıyor. Gayet iyi hatta 3 lüde daha iyisini bulamayız şuan.
Bu adam oynarken 6. olmuşlar Avrupa'ya bile gidememişlergenkin yedek stoperi deniyor ama adam bu sene bi tek yedeğe düşmüş ondan önce full 11deymiş adam
Yamultacak mi bilmem ama bu taraftar simarikligi gina getirmeye basladi artik. Adam daha sahaya cikmadan cop ilan edildi, korkudan taraftara gosterilmeden Istanbul'a getirilmeye calisiliyor falan.göreceksiniz tüm taraftarı yamultacak.
Skriniar iyi bir stoper ama sistemi olan takimlar icin sen adami acik alanda tek basina birakirsan paramparca olur bizim maclarda hep boyle geciyorskriniari o kadar kötü bulmadım ben - cüssesine göre seri bir herf kısa mesafede
maliyeti ve karakterinden bahsetmiyorum..fener yeni bir bilica aldı gibi kendisine.
ama en komiği ... herifler tkupasına katılmayaız blöfü yaptı ...sonra katıldı...katılınca 3 stoperi sakatlandı.
€8m bonservis, yıllık maaş €1.2m bandında deniyorSözleşme şartları bonservis bilgileri mevcut mudur