GSC Haber Galatasaray'ın Yeni Transferi Carlos Cuesta, İstanbul'a Geldi

Yemin ederim adamı daha görmeden harcamayı nasıl biliyoruz. 1.79 stoper olur muymuş... Olmuş işte milli takıma kadar da çıkmış. 3-5 maç oynasın scsın ondan sonra başlarsınız küfre...
Fabio Cannavaro 1,76
Bülent Korkmaz 1,81
Javier Mascherano 1,74

3 milyona 19 yaşında Simic alıp 5 ay sonra bunu 8e bize saplamaları nerden bakarsan bak müthiş hareket.

Bu adam gayet iyi ben size diyim. Hemde tam aradığımız özellikleri var.
1- En hızlı stoperimiz olur.
2- Ayağı temiz iyi pas atıyo.
3- Çok çevik.
4- timing ve tackle çok iyi adamda
5- Boyuna göre hava topu muhabbeti yapılmışta adam cok iyi sıçrıyo. Hava toplarında kötü değil
6- Sezgileri cok iyi.
7- Sağ bekte oynuyo.
Taraftar boşuna yangın yapıyor. Gayet iyi hatta 3 lüde daha iyisini bulamayız şuan.
ekran-goruntusu-2025-01-10-183340.png

Sözleşme şartları bonservis bilgileri mevcut mudur

Pek içime sinmiyor ama hayırlı olsun diyelim ne diyelim

niye KAP gelmedi o zaman mesela acep...

göreceksiniz tüm taraftarı yamultacak.
Yamultacak mi bilmem ama bu taraftar simarikligi gina getirmeye basladi artik. Adam daha sahaya cikmadan cop ilan edildi, korkudan taraftara gosterilmeden Istanbul'a getirilmeye calisiliyor falan.

Ne zaman boyle bir kulup olduk biz anlamadim. Seviyesi ne olursa olsun Galatasaray futbolcusu bu. Istemezsin anlarim ama ordan burdan adama mesajlar yazmak nasil bir mantik.

skriniari o kadar kötü bulmadım ben - cüssesine göre seri bir herf kısa mesafede

maliyeti ve karakterinden bahsetmiyorum..fener yeni bir bilica aldı gibi kendisine.

ama en komiği ... herifler tkupasına katılmayaız blöfü yaptı ...sonra katıldı...katılınca 3 stoperi sakatlandı.
Skriniar iyi bir stoper ama sistemi olan takimlar icin sen adami acik alanda tek basina birakirsan paramparca olur bizim maclarda hep boyle geciyor

Nelson davinsondan daha iyi savunmaci daha iyi kafaci daha iyi alan kapatiyor

Ama Davinson oynuyor nedeni hizli olmasi
Hiz ve ayaginin duzgun olmasi herseyden onemli bence skriniarda ikiside yok

Boyunun kısa olması başlı başına bir sorun teşkil etmiyor

Mesela bunla aynı boydaki Lisandro Martinez süper stoper

Neden? Çünkü defansif pozisyon alma bilgisi üst düzey, sert agresif rakibine yapışıyor, iyi sıçrayabiliyor, ayağı aşırı temiz, sürati çevikliği fena değil

Bu Cuesta denen herifte bunların hiçbiri yok gibi duruyor

Geldiyse neden hic görüntüsü yok? Herifi Saddam gibi sakliyorlar.

Geri
Üst Alt