Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Başlık ne alaka. PSV'nin Bruma'sından bize ne zaten?
Ben de onu diyorum. "Galatasaraylı Bruma'ya" yazmışsın. Sadece Bruma deseydin Psv sanmazdık herhalde.![]()
benim kafa basmiyor pek turkcede anaokul terkim![]()
Leo, Haidara iyi diyodun fos çıktı yav. Premier Lig mi fazla geldi yoksa Santon mu fazla geldi sence :crushed:
yok ya saglam adam haidaraaa o takim cunup kim gitse bisey olmuyor orda arti adami 7-8 macta anca oynattilar sonra sakatlandi zaten
Sylvain Marveaux, Hatem Ben Arfa, Gabriel Obertan, Massadio Haïdara,Mapou Yanga-Mbiwa hepsi satis listesinde aliyorlar zencileri satiyorlar ve yine aliyorlar
Ligue 1 bunların arka bahçesi oldu resmen :crushed: Eskiden severdim Newcastle'ı da soğudum artık ne biçim takım oldu gitti yav.
Gomis i de aldilar adel taarabt ida aliyorlar nerde sorunlu topcu varsa aliyorlar ben arfa,taraabt ve ligue 1 zencisi ayew e taliplermis suan.
Bunlarda bir sissoko var adam ligue 1 de ortaligi dagitiyordu ora gitti ne oldu anlamadim adama monaco yillik 5 milyon euro teklif etmisti ingiltere demisti o.