Galatasaray'lı Bruma'ya Monaco talip

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben de onu diyorum. "Galatasaraylı Bruma'ya" yazmışsın. Sadece Bruma deseydin Psv sanmazdık herhalde. :)

Bedelsiz de olmaz opsiyon da olmaz. Kiralanması uygun ama Everton istiyosa onlara verelim. Oraya bedelsiz olur.

[attachment=10792:no-thank-you.jpg]

Ekli dosyalar

• no-thank-you.webp
    no-thank-you.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 118
Bruma satılmaz. Sneijder satılır Bruma yine satılmaz. Kiralanmaz da.

Leo, Haidara iyi diyodun fos çıktı yav. Premier Lig mi fazla geldi yoksa Santon mu fazla geldi sence :crushed:

yok ya saglam adam haidaraaa o takim cunup kim gitse bisey olmuyor orda arti adami 7-8 macta anca oynattilar sonra sakatlandi zaten

Sylvain Marveaux, Hatem Ben Arfa, Gabriel Obertan, Massadio Haïdara,Mapou Yanga-Mbiwa hepsi satis listesinde aliyorlar zencileri satiyorlar ve yine aliyorlar

yok ya saglam adam haidaraaa o takim cunup kim gitse bisey olmuyor orda arti adami 7-8 macta anca oynattilar sonra sakatlandi zaten

Sylvain Marveaux, Hatem Ben Arfa, Gabriel Obertan, Massadio Haïdara,Mapou Yanga-Mbiwa hepsi satis listesinde aliyorlar zencileri satiyorlar ve yine aliyorlar

Ligue 1 bunların arka bahçesi oldu resmen :crushed: Eskiden severdim Newcastle'ı da soğudum artık ne biçim takım oldu gitti yav.

monaco valdesten vazgeçmiş musleraya sulanırlar mı

edit nancynin kaleciyi almışlar leo nasıl kaleci o, sen bilirsin nancyi

Ligue 1 bunların arka bahçesi oldu resmen :crushed: Eskiden severdim Newcastle'ı da soğudum artık ne biçim takım oldu gitti yav.

Gomis i de aldilar adel taarabt ida aliyorlar nerde sorunlu topcu varsa aliyorlar ben arfa,taraabt ve ligue 1 zencisi ayew e taliplermis suan.

Bunlarda bir sissoko var adam ligue 1 de ortaligi dagitiyordu ora gitti ne oldu anlamadim adama monaco yillik 5 milyon euro teklif etmisti ingiltere demisti o.

Gomis i de aldilar adel taarabt ida aliyorlar nerde sorunlu topcu varsa aliyorlar ben arfa,taraabt ve ligue 1 zencisi ayew e taliplermis suan.

Bunlarda bir sissoko var adam ligue 1 de ortaligi dagitiyordu ora gitti ne oldu anlamadim adama monaco yillik 5 milyon euro teklif etmisti ingiltere demisti o.

Taarabt'ı niye alıyolar yav, Ben Arfa'ya dövüşür onlar ikisi de aynı tip bencil ama yetenekli :D

Sissoko devre arasından sonra baya pozitif etki yapmıştı aslında da sonra ne oldu bilmiyorum. Bi de 7 senelik sözleşme imzalatmışlardı adama :crushed:

Neyse, bu konuyu da kilitlemek zorunda kalacağım kaynak yasak olduğundan, lütfen yasak kaynaklardan konu açmamaya dikkat et.

20 Gazeteden Yasak | Lütfen Herkes Baksın! | Galatasaray Spor Haberleri, Transfer Haberleri, Galatasaray Forumu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt