GSC Portal Galatasaraylı Futbolcular Bedelli Sırasında

Murat Saylak

Muhasip Üye
Yönetici
Süper Moderatör

Galatasaray_borsa_bildirdi_bile-Picture_2.jpg

Galatasaraylı futbolcular, topluca bedelli askerlik başvurusunda bulundu.

Haberin Devami GSC Portal'da

Memlekette şikenin cezası verildi mi? Yada ayakkabı kutularının, yolsuzlukların falan cezası? Ne var yani çocuklar çıkan yasadan yararlanamaz mı? Yolsuzlukları yok, hukuksuzlukları yok. Paralarını veriyorlar ve aslan gibi de askere gitmiyorlar.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Zeytinburnu askerlik şubesine gidelim fazla gündem olmasın ifadesi var suratlarında.

türkiye şartlarına göre normal bir insan 18bini verirken içi sızlamıştır

ama bizimkilerin maç başı parasının 3te1i sadece.aylık maaş bile demiyorum bakın :)

Veysel ve Tarık yok iyi. Yarın öbür gün tutup askere götürürler biz de kurtuluruz

bedelli sırası ne ya , ben bankadan talimat verip türkiye.gov.tr'den hallediyorum..

Yav tapatalkin içine etmişler yine.
Edit : aslında fena durmuyor. Bi alışmak lazım.

Hamit gitmemiş.Uzun süredir Avrupa'da olduğu için 20-30 günlük yapabiliyordu benim bildiğim.Nihat Kahveci öyle yapmıştı.

Savaşsız bir dünyanın mimarları askerlik görevini yapmayı reddeden gençler olacaktır.

Albert Einstein

Cocuklarin üzerinde bir sucluluk piskoloji varmis gibi duruyor. Ama bu forumlari okudugumdan beri gözüme carpan ve üzücü olan olay bu ki, taraftarin 90% yerli oyuncularin hepsine karsi düsmanlik besliyor... Bu oyuncu grubu ile Galatasaray son 3 yil icinde, 14 seneden beri en güclü ve basarili dönemini yasiyor. Inisler cikislar var, ama bunun vebalinin büyük bir kismi 1.5 sene önce takimi yok yere kaos icine sürükleyen yönetimin üzerinedir. Neyseki Allah´a sükür, yada bazi arkadaslar icin Tengri´ye sükür bu günleri yavas yavas asiyoruz... Düsünüyorum düsünüyorum, derin analizler yapiyorum ama bu olayi tam olarak cözemiyorum. Türk düsmanligi diyecem, ama bu forumdaki herkes Türk. Yani yerliler karakter olarak bok ise genel anlamda (algi bu yönde), ozaman bu forumdakiler icinde karakter olarak gecerlidir diye düsünüyorum. Yani insanlar kendilerine mi hakeret ediyorlar, hayir. O yüzden bu düsmanligin ardinda baska isler yatiyor diye düsünüyorum, ama ne ?

Evet oyuncularimiz fazla para kazaniyor, ama alana birsey deme hakkimiz yok. Biz olsak, sanki gidip "Ben senede 300.00 liraya oynarim Ünal baskanim" deyip yillik 2.5 Milyon avroyu elimizin tersiyle itecez... Bu bilincte bir insan yok nerdeyse dünyada, bu bilincteki insanda dünyavi olaylardan okadar uzak olurki, futbol ile felan isi olmaz. Ya dini, yada cok degisik siyasi bir ideoloji pesinden giden insan olur...

Türk futbolundaki sistem yerli oyuncular icin maddi anlamda bir sans olmasi ile birlikte, avrupaya gitme hirslarini da baltaliyor... Ama yerlilerin isi de zor tabi, parayi elin tersi ile itip avrupaya gidince düsman oluyorlar Arda örnegi gibi. Takimda kaliyorsun, takim biraz kötü gidince, yine sana düsman oluyorlar... Sanki form düsüklügü diye birsey sadece Türkiye´de varmis gibi...

Neyseki bu yeni yabanci kurali gelince, sizde iyicene bir bayram yaparsiniz artik, ne diyelim... Hic degilse evlatlarimiz avrupaya giderler, ve Arda gibi hakkettikleri degeri fazlasi ile görürler.

Son düzenleme:
Neyseki bu yeni yabanci kurali gelince, sizde iyicene bir bayram yaparsiniz artik, ne diyelim... Hic degilse evlatlarimiz avrupaya giderler, ve Arda gibi hakkettikleri degeri fazlasi ile görürler.
yazdiklarinin %90 I dogru ama bu kisma katilmiyom bizim dökülen ligin yerlilerini alcak enayi varmi avrupada sanmam

yazdiklarinin %90 I dogru ama bu kisma katilmiyom bizim dökülen ligin yerlilerini alcak enayi varmi avrupada sanmam

Senin dökülen liginin baş sebebi kokuşmuş sistemin. Oyuncuların bir sorunu yok. Zamanla bu sistemde kalıp kokuşmaya başlıyorlar hepsi bu. Arda örneğini arkadaş vermiş zaten.

Senin dökülen liginin baş sebebi kokuşmuş sistemin. Oyuncuların bir sorunu yok. Zamanla bu sistemde kalıp kokuşmaya başlıyorlar hepsi bu. Arda örneğini arkadaş vermiş zaten.
zorla kal diyenmi var onlara istanbula kapagi attilarmi tamam 1 gram gelistirmiyolar kendilerini geri gidiyolar birazda kendilerinde sucu arasinlar yan gelip yatmasinlar

Geri
Üst Alt