Galatasaray'lı Futbolculara Şok Tepki

burada ne işiniz var, 2-1 zor yendiniz ne demek yahu, adam izin zamanı bir mekana gidip eğlendi diye suçlu mu oldu şimdi. futbolcu formsuz ise oynatmazsın, silah mı çekiyor bu adamlar oynamak için, yada sözleşmedeki parayı almak için yönetimi tehtid mi etmişler. daha iyisini bulursan gönderirsin gider. kimsenin kimseye sokak ortasında şerefsiz diye bağırmaya hakkı yok.

Kötü performansda istikrar gösteren oyuncu eleştirilmeli ve tepkide bu işin bir parçasıdır. Yalnız bu işler kimsenin özel hayatında yapılmamalı. Bir tepki verilecekse bu iş statda ve dozunda olmalı. Zaten bu işten bir ders çıkaran üstüne alır. Anlamayana ise nerede ne yapsanda boş.

GT-I9300 Tapatalk

Son düzenleme:
Karabük maçında çok dikkatli izledim, Selçuk ve Burak takımın sahibi gibi el kol hareketleri ve yüz ifadeleri yapıyorlardı. Çok sinir oldum buna.

Maçta o kadar efor sarfet bide uçak yolculuğu yap ondan sonra gel gecelerde gez böyle karaktersizlik yavşaklık olmaz sonra bu adamlar niye formsuz diye biz üzülüyoruz ft yada lucescu yada dominant bi hoca olsa bunların ağzına sıcar ne gece gezmesi boyle sacmalık gormedım

galatasarayli-futbolculara-sok-tepki-1355-6.jpg

:asd22:

"Gruplasma" yok dimi? Neden bi tane yabanci oyuncu bile yok?

Otoriter bi TD..lazım bize

Magath gelsin.

Babasına benzemiş Xelçuk bey.

I am the one who knocks!

Ekli dosyalar

• uploadfromtaptalk1415625437152.webp
    uploadfromtaptalk1415625437152.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 38
bi tane yabancı yok bi tane ya,eray ve umut gündoganı bile almıslar yanlarına

su yerli gurubundan felaket tiksinmeye basladım

Sonra Yabancilar cok parti yapiyor falan diyorlar. Muslera,Sneijder,Melo,Chedjou....Bunlar hepsi müthis Adamlar, karakter 10 Numara birde cok iyi futbolcular, yabanci sinirlamasi kalksa ve su Yetenksiz,ruhsuz Amatör Türklerden kurtulsak artik, yeter be yeter.

Güvenlik karışmasaydı da o taraftar burak'ı bir güzel dövseydi.

ImageProxy

FLASH FLASH FLASH Büyük Kavga

Umut Bulut ve Wesley Sneijder idmanda güresti

Olcani almamislarmi aralarina? Bu arada Yekta gerçek hayatta bile yedek. Adami arkaya oturtmuslar.

galatasarayli-futbolculara-sok-tepki-1355-4.jpg

Tepkinin meydanı sahadır arkadaş özel hayatları kimseyi ilgilendirmez çağdışı yorumlar yazmayın..

Geri
Üst Alt