Galatasaray'lı Futbolculara Şok Tepki

ne dense hakedıyorlar.o paralara bu futbol olacak ış degıl.

ulan maç sonrası evine gider dinlenirsin vücut dayanırmı onun üstüne birde gece kulüplerinde içip takılmak ondan sonra vay efendim selçuk neden sahada ruh gibi dolanıyor burak pres yapmıyor yetenek yok yeteneği fizikle kapatalım diyende yok ahh ulan aysall o yaptığın sözleşmeler neyse

burak ve selçuk aysalın bize attığı muhteşem kazıktır. bu adamlar 2019a kadar yıllık garanti ücretlerini alacaklar. ben olsam ben de hayatıma bakarım. kovacaklarsa verirler sözleşme sonuna kadar olan paraları kovarlar. öyle bir gcümüz de olmadığı için seve seve bu adamlar futbol hayatını bitirene kadar bizim takımdalar. lanet olsun ünal aysala. karaktersiz herif. sen nasıl 29 yaşındaki adamları 34 yaşına kadar yıllık 3 milyon € garanti parayla kulübe bağlarsın. lanet olsun hepsine. bedava versinler burakla selçuku. yerli gruplaşması bize zarar veriyor.

Sunlara bak hele. Melo bosuna dememis restoranlarda gezmiyorum diye.
Birakin sövmeyi keske dayak atsalarmis su g.tleri kalkmis yeteneksiz yerli tayfasina. Hele hele Burak Yilmaz denen soytari herife. Ben böyle itici buldugum bir Galatasaray futbolcu görmedim, nerdeyse Emre Belesoglu seviyesine ulasacak.
Melo gitmeden hepini teker teker dövsün Yektasini Buragini Selcugunu

defolun gidin yeteneksiz sürüsü şunların sıfatını görüp sövmeyen varmı acaba forumda

paraya gelince prof. kesilen futbolcular gece hayatinda amatör oluyorlar nedense.

Selçuk devam et aynen böyle devam et.. Oturup düşüneceğine neden böyle oldu diye hala gez,toz, eğlen aman çalışma gerek yok tabi dokunulmazsınız sizi kesemezler nasıl olsa ne gerek var çalışmaya..

Babasına benzemiş Xelçuk bey.

I am the one who knocks!

Bende sevmem şu herifi ama başımızdayken böyle başı boş davranamıyorlardı.. Şimdi herkes sallıyor ne antreman yaptıklarına inanıyorum ben ne taktik analiz ne farklı birşey herkes başı boş bireysel olarak ne arzu ederse..

Geri
Üst Alt