Galatasaraylı Futbolcuya Başbakan'dan Uyarı!

gerzek gerzek konusup adamın asabını bozma.

yanı susuyoruz olayları bulandırdıkca bulandırıyorsunuz eyv. diyoruz ama ama bu olayı daha farklı seylere sarar yorumlarsan olmaz o.

yuru git en ıyı yaptığın seyı yap kaslı abılerının fotolarına bak hayaller kur

buraya gelıp ınsanları tanımadan o akp lı bu bılmem neylı dıyemezsın,

bölücü başı herif.

Beyfendi siz özel olarak mı böyle yetiştirildiniz? Yoksa kendi çabanızla mı bu duruma geldiniz?

Adam ne demiş ya nasihat vermiş çokta iyi yapmış helal olsun.

ne kımıl adamlarsınız be kimi beğeneceksiniz çok merak ediyorum.

helal olsun Tayyip Erdoğan, dövmeler gerçekten de bir sporcu hatta bir insan için sağılksal açıdan berbat bir uygulamadır.

Sahsi fikrin, düsünce.

Bilimsel bir kanit var ise ekle.

Sahsen burda RTE'yi savunmak icin böyle bir yorum yaptigini düsünüyorum ve buna karsi bir itirazim yok. Istedigin kisi kurum veya her hangi bir olayi istedigin gibi savun. Bu dogal hakkindir nasil ki insanlarin dögme yapma haklari oldugu gibi.

Bu yorumuna elestiri yapanlarin cogunlugu bu hakki görmeden geldiginden yapiyor.

*not sahsen dövmem yok yaptirmayi düsünmüyorum ki hosuma gitmiyor.

Fatih Terime gelince o en başından beri böyle bir adamdı, bundan 2-3 yıl öncesine kadar böyle söylemiş olsydık ergen tayfası burda bizi kuş ilan ederdi, onun için kırın bacaklarınızı oturun bi yerinizin üstüne bu saatten sonra:)
aynen terim hep böyleydi yillarca sirtini agara dayamisti simdide tayyibe kim güclüyse onun yaninda niye sasiriyosunuzki

Adam ne demiş ya nasihat vermiş çokta iyi yapmış helal olsun.

ne kımıl adamlarsınız be kimi beğeneceksiniz çok merak ediyorum.

helal olsun Tayyip Erdoğan, dövmeler gerçekten de bir sporcu hatta bir insan için sağılksal açıdan berbat bir uygulamadır.

Gizli şikeci.

Geri
Üst Alt