Galatasaraylı Futbolcuya Başbakan'dan Uyarı!

Fatih Terim ne tür insan, size anlatiyim. Kagirt üzerinde kral, ama gercek olarak bir köle, hem Yildirim Demirören in hemde Tayip in.

Bizim Baskan ona kagirt üzerinde olarak Eleman dedi, ama gercek olarak Kral gibi dravrandi ona, iste bizim milletin cogu öyle seylere tek önem veriyor, insan sana yaklasim olarak nasil davraniyor diye degil, nasil kullaniyorsa önem veriyor, kullanilmayi cok seven bir ülkeyiz.

Ben Rte'yi dibine kadar sevmeyen bir insanim ama burda abartilacak ne var ? Berk'e tatli bi dille nasihat vermis bitmis olay.Fatih terim'e de bi gelirmisin hocam demis.Gidicek tabi napicakti baska ? Fatih terim o olaydan sonra berk'i azarlamis mi ? Berki de cok sevdigi belli yuzune gulumseyerek bakiyor.Muhtemelen ertesi gun beraber gulecekler sakasini yapicaklar bu mevzunun.Abartiyoruz bazi seyleri.

Hayir bu hicte öyle degil, zamaninda küpem var diye, bu ne diye ön yargili dayim herkesin önünde öyle davraniyordu, ayni seyi videoyu izlerken hissetim, yani tessadüf degil. Cocugu orda herkesin önünde incilti, sonra kansere filan bagladi, kanser ile ne alakasi varsa...

Tvlerde bu aksam dovme uzerine fetvalar baslar

Ft'ye bak hey gidi hey biz seni ne sanmışız nasılda aldanmışız

Videoyu dikkatle izledim, hatta 2 kez izledim önemli birsey kaçirmayim diye ve tuhaf, Galatasaray'i üzücü birsey bulamadim Terimden.

Terim'in ne yaptigi da kötü? Biraz güldü sadece

Lan tamam rteyi ben de sevmem de, Adam sadece bi tavsiyede bulunmuş, böyle kininizi kusunca çok antipatik oluyosunuz renktaşlar haberiniz olsun.

Yeni yetismekte olan bir Futbolcu icin Tff baskani Milli Takimlarin bas TDsi nedemek bir düsün.

Fark ettiysen ikiside iki büklüm oldu önünde,simdi sen o Cocuga yapilan yapilacak olan baskilari düsün.Cocugun orada gelecegini karartti deyyus.

Videoyu dikkatle izledim, hatta 2 kez izledim önemli birsey kaçirmayim diye ve tuhaf, Galatasaray'i üzücü birsey bulamadim Terimden.

Terim'in ne yaptigi da kötü? Biraz güldü sadece

Bulunduğu ortamdan rahatsız oldum ben zaten biliyoruzda görünce yine kötü oldum tüpçüyle rte peşinde dolaşıyor bu adamlar GS düşmanları.

Ayrıca milli takım hocası o yaştaki gencin kamera önünde rencide olmasına göz yummaması lazım en azından 2 kelam edebilirdi savunmak için gencecik adamı.

Türk sporunun ne halde olduğunu merak eden kişi şu videoyu izlese yeter.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2

Terimin kendi egosu Galatasaray sevgisinin onunde malesef.

Unal Aysal baskan oldugu surece Galatasaray in hic bir basarisina sevinecegini dusunmuyorum.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Artık dövmelere de karışıyor. Yakında nasıl oturacağımıza nasıl tuvaleti yapacağımıza ve nasıl şey yapacağımıza da karışacak.

kimse kızmasın bize müstehak bu durumlar dövme kanser yapıyormuş mışta muş sanane kardeşim vucüt bnim vücudum

:crushed:

BruQBpXCIAEsxQr.jpg

Geri
Üst Alt