Galatasaraylı Futbolcuya Başbakan'dan Uyarı!

cins sen bizi kanser ettin biz birşey diyormuyuz sana şeytan şaplamak. yaninada sütçüyü tüpçüyü kebapçıyı toplamış nasihat veriyor.

arap ülkelerinde dövme yasakti diye biliyorum ben

dövmeli futbolcular o kisimlari bantliyordu

yakinda burada da aynisi olur

Off of of fena :redface: Sultan hazretleri fetvayı vermiş seneye zor dövmeci bulursunuz bu ülkede :asd: Şaka bir yana ülke olarak trajikomik bir haldeyiz artık. Fatih Terim'e de diyecek söz bulamıyorum. Çok az miktar saygım sevgim kalmıştı 96-00 senelerinin hatrına ama o da kalmadı artık şu görüntüden sonra... Biz seni imparator bilmiştik sen saray ağası çıktın Fatih hoca! :crushed:

fatih terime bak

yazık günah.emrebden sonra bu adamda silinmeli artık

Karışmasını geçtim de okadar milletin içinde kameraların önünde çocuğu rezil etmeye ne gerek var, işine bak.

Asil nokta bu

Bir de ft'yi yanina cagiriyor ft de kafa salliyor

Bu ft ne yalaka ne aciz biriymis... Bunun artistligi ancak GS'lilere... İmparator lakabini hic haketmemis.

Ben bir çok kişi ile konuştum fatih terim mevzusunu.

Biraz politik olacak yorumum ama.

Fatih terimi sevenler, isteyenlerin çoğunluk bir kısmı zaten Galatasaraylı AKP'liler.

İstemeyenlerin ezici bir çoğunluğu da Muhalif kesim.

Eminim bana katılanlar olacaktır.

konusup adamın asabını bozma.

yanı susuyoruz olayları bulandırdıkca bulandırıyorsunuz eyv. diyoruz ama ama bu olayı daha farklı seylere sarar yorumlarsan olmaz o.

yuru git en ıyı yaptığın seyı yap kaslı abılerının fotolarına bak hayaller kur

Terim'in yalaka olmasına bu kadar şaşırmış olmanız beni çok şaşırttı .

Terim bildim bileli böyleydi, siyasi güç kimdeyse hep onların pesindeydi.

Azıcık omurgası olsaydı, bir zamanlar peşinden koştuğu Mehmet Ağır için Tayyip'in yüzüne bile bakmazdi.

Silersen adam değilsin, hata full vucut dövme yaptırt.

vidyoyu tekrar izledikten sonra kebaptan sogudum

Lan tamam rteyi ben de sevmem de, Adam sadece bi tavsiyede bulunmuş, böyle kininizi kusunca çok antipatik oluyosunuz renktaşlar haberiniz olsun.

doktorlar bas bas bağrıyo dememiş mi

Kendinden yaşca küçük birini uyarması gayet güzel.

İşte bu yüzden seviyorum seni başbakanım.

İnsanlığın ve dürüstlüğünden dolayı.

İnadına RTE. Hedef 2023 :005:

Saçlarda 3 numara olsun gavurlara benzemeyin!!

Adam dövmeleri gösterip gavurlara benzemeyin diyor ama milli takımın ana sponsoru mercedes benz!

Geri
Üst Alt