Galatasaraylı Futbolcuya Başbakan'dan Uyarı!

Terim büküle büküle Muammer Güler gibi boyunsuz kaldi.

Yabancılara özenme demiş, kendisinin tuvalete bile giderken icazet aldığı makamlar yabancı değil mi? Kendi evladını niçin askere göndermemiş, gemiciği nasıl almışlar? Gencecik çocuğu rencide edeceğine bunların hesabını versin. İnsanların özel yaşantısına karışma hakkını kim veriyor sana?

:D yahu ne demıs allah askına abartmakta ustunuze yok cılt kanserı yapar dıkkat et demıs...

Karışmasını geçtim de okadar milletin içinde kameraların önünde çocuğu rezil etmeye ne gerek var, işine bak.

Adam koca ülkeyi liseye çevirdi kendini de lise müdürü zannediyor...

Sanane ya sanane abi seni niye ilgilendiriyor.Hayır bir de Adanalıya emir de veriyor ne olacak bundan sonra dövmeyi mi yasaklayacaksın ?

Tek tip genclik yaratma cabasindaki faşistlerin onde gideni

GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

terim biraz adam olsa, gencleri savunurdu, genc bunlar yapar falan derdi ama o da yok.

Cilt kanserinden kendini korur da yuzsuz hirsizlardan ve onlarin rantcilarindan kendini nasil koruyacak belli degil.

bak yine dövme yaptırasım geldi... vesile oldu... dövdüreyim bari bir maori bandı...

La tayyor hadi dovme cilt kanseri yapiyor diyelim sende mide, bagirsak,akciger,karaciger ve bilimum kanser turlerini barindirion ama 12 yildir hala ayaktaysak o aslana hicbirsey olmaz ;)

GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bir insan bu kadar başkalarının kölesi olmamalı . Rte çağrıyor diye koşa koşa geliyor adamın yanına . Rte berk'i azarladıktan sonra bir de berk'in yüzüne bakıyor duydun mu diye . Allah Fransız Mason başkanımızı korusun . Amin .

Ya ben rte düşmanı olduğum için bana öyle geliyor olabilir ama tarafsız gözle bakan biri söylesin şu görüntü kral ve yanındaki yaverlerini andırmıyor mu bu adam halkın başbakanı değil mi çevresindeki herkes el pençe divan duruyor yanındaki adamlarda sıradan halkta değil federasyon başkanı ile bu ülkeye mal olmuş milli takımlar td ben mi çok abartıyorum bilmiyorum ama normal değil bu görüntüler.

adam kötü bişy dememiş olm abartmayn cahlk işte

Geri
Üst Alt