traji komedi resmen bu hareketi yapan ve bu bakista olanlar...
bir ufak ornek;
atletico madrid mac onu mac basliginda bizle benzer denkleme deginmistim. benzer ic saha maclaridna seyirci tepkileri ile karsilasti oyuncular son maclarda,
hocalari da medya da elestirildi, yerine alternatif isimler bile yazildi.
bir galibiyete bakar dedim mac oncesinde,
ki, atletico zorlu osasuna deplasmanindan 3 puani alarak bu donemeci gecmesini bildi.
bugun ogrendimki, taraftarlar oyunculara destek vermek icin idman sahasina gitmis atleticonun,,ozellikle son maclarda *gimenez ile bayagi gergin anlar yasandi ic saha maclarinda,
bugun *gimenez'e ayri bir destek verdiler moral verdiler.
atletico taraftari bile yapilanin takima zarar verdigini anlayip aninda bir iki gunde reaksiyon verip dogru olani yapti, takima ve oyunculara sahip cikti.
sozun ozu; haber iceriginde gecen davranislar ve anlamsiz hareketlerin hic bir faydasi olmaz diye dusunuyorum...
*degerli forumumuzda bu baslik altinda *yazan sevgili arkadaslarin cogunlugunun akli selim bakista olmalari ayrica tarafimi bir taraftar olarak mutlu ve memnun etmistir. *zor gunlerde takima sahip cikmak bakisi kisa ve uzun vade de olumlu yansir. gecmiste de yansimistir ornekleri hep olmustur. dolayisiyla lutfen takima sahip cikalim bu takim bizim.