Galatasaraylı Yıldıza Sevilla Kancası!

Bizim taraftardan hic bi kok olmaz cok cirt bi taraftarimiz var futbolcusuna sahip cikma sifir sifir sifir

Aklıma şu sahne geldi :D

[media]https://www.youtube.com/watch?v=agGfeQPtFTc[/media]

Aklıma şu sahne geldi :D

[media]https://www.youtube.com/watch?v=01SjUvsyXlo[/media]

2 maç kötü oynayan futbolcuyu satmaya çalışan başka taraftar yoktur herhalde aynı şekilde 2 maç iyi oynasa marcelo mu telles mi başlığı açılır :)

Bunu kac zamandir diyorum rahat bek oynayabilecegi lig ispanya hatta orada agzimiz acik izleriz ama bu lige uygun oyuncu degil.

Yine diyorum bize yapili hizli ama mal bi tip lazim tek yapacagi sey bo ileri bi geri kosacak. Teknik falan bos.

Once kiralik verelim parlarsa fahis fiyata satariz. Kesinlille parlar.

Kiralık verelim.Sonra pişman olabiliriz.

Telles giderse bilin ki... Tarık bizde

* LG G2 Tapatalk *

Yani bunu söyleyeceğim aklıma gelmezdi ama süper kupa maçındaki performansı ile Riera'yı özledim dedirtti bana :redface: Umarım geçici birşeydir ve performansını düzeltir yoksa satın gitsin. Yabancı kontenjanı için koyduğun anda iş yapacak adamlar lazım bize... Bu sınırla adam yetiştiremeyiz biz :crushed:

Song+Forvet deniliyor...

Telles oynayamaz...en iyisi satalım

* LG G2 Tapatalk *

Kalmasini isterdim, ama yabanci kural dolayi yetenekler için iyi kulüp olamayiz ve o para acilen yeni oyuncu almak için lazim.

2-3m euro ya karsi kiralasak daha iyi ederiz

Genç oyuncu alalım diyorsunuz sonra 3-4 maç kötü performans gösterince yerden yere vuruyorsunuz. En iyi oyuncuların bile formsuzlukları oluyor, hele ki Telles daha 22 yaşında. Tamam Burak'ı anlarım, hatta ben de lanet ediyorum her gördüğümde. Fakat Telles'in daha potansiyeli var ve asıp kesmek yerine arkasında durup destek olursak kendini toparlayabilir çünkü Chelsea karşısında neler yapabildiğini de gördük. Sanki Marcelo, Alaba var da sol bekte, kötü oynadı diye demediğinizi bırakmıyorsunuz. Telles, +20M teklif gelmediği sürece 10 yıl boyunca sol beki emanet edebileceğimiz bir isim. Ayrıca hadi göndersek kime güveniyorsunuz ki satalım diyorsunuz. Balta'ya mı? 2 sene başgan nolur sol bek al demedik mi? Şimdi birkaç maç kötü oynadı diye Anadolu topçusu dediniz adama.

Kesinlikle kalmalı.

saçmasapan bi yorum yapmışsın ve bu içi boş yorumun bi çok kişi tarafından beğenilmiş forumun taraftarın hali içler acısı

telles denen topçu geldiği günden beri tek bir süper maç oynamamıştır kalbur üstü oynadığı vardır ama arsenala karşı mottanın ve ismailin oynadığı gibi

tek bir maçı yoktur brezilyada oynadığı beni bağlamaz çünkü Avrupa futbolu farklıdır.dünyanın parasını verip almışsın aldığın paranın gram karşılığını vermemiş sezon hazırlık kampına katılmış ama fizik kondüsyon bile sıfır kuyt gibi 35 yaşında adamın karşısında madara oldu Gökhan gönül şamar oğlanına döndürdü

neymiş yetenekliymiş neye dayanarak yetenekli hangi maçına bakarak söylüyoruz yeteneğini bilmem ama yer tutmayı bilmediği kesin bir bekin en önemli özelliği yer tutması kademesidir alamayacağı topa zıplayıp tam kameralık çalımlar yemez .hücumda müthiş olur savunmasına katlanırsın örneğin Caner hücumu çok etkili ama savunmada yaptığı hatalara ses çıkarılmıyor telleste ikiside yok ben yetenek olduğunada inanmıyorum farzedelim var.

genç oyuncu transferi böyle yapılmaz yabancı sınırı olmaz seninde yatırımlık paran olur gidersin 17 18 yaşındaki adama 5 milyona kadar verirsin alırsın

sabredersin buna kimsenin lafı yok ama sen gidip paran yokken yabancı sınırı varken 22 yaşındaki adama 7 verip alıyorsan kendisinede brezilyada hayatta alamayacağı parayı veriyorsan o adam gelecek yarım sezonda takıma oturacak Caner denen adama yakın performans vericek

o performans olmazsada herkes yönetimede sallar topçuyada kimse kusura bakmasın yabancı sınırı ve para sınırı varken bu adam bu paraları vermek saçmalığın daniskasdır.kimsede ne yönetimi nede bu tellesi korumasın yarı maliyetine oynayan mottaya bakında ne içler acısı haldeyiz görün

Geri
Üst Alt