Galatasaraylı Yıldıza Sevilla Kancası!

Bedelsiz kiralayalım + satın alma opsiyonu 10 milyon euro olsun...

Yeteneksiz bir adam değil Avrupa futboluna alışması lazım,satarsak yazık ederiz...

3 sene sol bek getir diyen agliyan taraftar 1 mac kotu oynayan tellesi satmak istiyor

Abi bak 5 dk fln oldu bak adamlar vazgecmis bile olabilrler hala satmadik mi?

Hala 1-2 maç kötü oynadığı için satmak istediğimizi düşünüyolar.

Arkadaşlar yıllardır sol bek sol bek diye kıvrandığımız için Telles ilk geldiğinde hepimiz Marcelo gibi gördük adamı ama artık gözlüklerimizi çıkartalım, geldiğinden beri ben 2 maç hatırlamıyorum ki Telles iyi oynadı ... Her zaman vasattı, ne defans ne de hücum gücü iyi ... Potansiyelinden yana kuşkum yok açıkçası ama olmadı belki çalışmıyo belki de başka sorunları var ama olmadı.

Maliyetine satılsa da kiralık da gönderilse her ikisine de eyvallah derim.

6 yabancılı sistemde solbek lüks iken 5 yabancılı sistemde nasıl oynatacaksın tellesi. 23-25 yaş arası sıçrama yaşları bu adamların.

Kac aydır diyorum oynarsa ispanyada oynar orada bir mentalite edinir.

Patlarsa 10-12 milyon kaldırırız, patlamaz fakat orta seviye oynarsa duruma göre bakarız. Yine en kötü aldığımız paraya çıkarırız.

1-2 sene şu ülke futbolunun mal yönetim şekli geçinceye kadar böyle adamları kirala bir şey kaybetmezsin.

sat gitsin yabancı sınırı olmasa neysede 5 yabancının olduğu 11 de gerek yok telles'e ayrıca bundan sonra hazır oyuncu almamız lazım genç olmaz olmamalı 5 yabancının içerisinde +3 içinde lüks olur telles 6.3m euroya patladı bize

kiralayalım en iyisi bonservis veriyorlarsada aldığımız fiyata iteleyelim birşey kaybetmeyiz bizde oynayamıyacak nasıl olsa

Bizim beceriksiler satamaz boşuna ümitlenmeyelim.

Yıllardır beklediğimiz, arzuladığımız sol bek bu değildi bizim. Satılmasında sakınca görmüyorum.

Telles'i Sevilla'ya,Dany'i Granada'ya Amrabat'i Malaga'ya yollayalim.Eboue dursun.Boylece sag bek almamiza gerek kalmaz.1 yabanci forvet alir transferi kapariz.Tarik'a da para vermemis oluruz.

yerine adam alacaksak hemen satalım.Türk futboluna uyum saglıyamadı diye düşünüyorum.ama kötü futbolcu mu degil tabiki.

ne adamlarsınız ya satın gitsin demeye başlamışlar dünyada sol bek sıkıntısı var 22 yaşında brezilyadan gelmiş ve hücumda iyi ama defansı daha anlıyamamış bir adamı hemen elden cıkarma peşindesiniz. adam italyadan gelseydi ve defansı cok iyi bilip hücumda 0 olsaydı ne olacaktı kalsın mı diyecektiniz. ya da anlamıyorum hem atağı hemde defansı cok iyi yapan birini mi istiyorsunuz hemde orjinal solbek olacak he :D alaba geliyor sanırım helal olsun valla :D adam brezilya liginden gelmiş savunmanın 0 olduğu ligden gelmiş ve 22 yaşında hemen asıp kesiyoruz. 2-3 milyona verenler var. dünyada sol bek yok beyler bu adam ne kadarda kötü oynasa 4-5 milyondan aşağı bir paraya satılmaz zaten. her futbolcuya 2-3 milyon yıllık verdiğimizi tartışan adamlar telles gibi sol bek oyuncusunu hemen 2-3 milyona okutma peşinde helal olsun valla

Aldigimiz parayi veriyolarsa hic durmadan ucaga koyup gonderelim.1-2 milyona Telles kalitesinde solbek bulursun Omer Bayram,Ziya Erdal ,Malik Fathi gelsin raziyim kontenjan gitmez ustelik.Hadi insallah.

Telles gidince Kolarov yada ona yakın kalitede adam alınmayacaksa kalsın gerek yok.

Telles abartıldığı kadar kötü futbolcu değil ama burada kendisini geliştiremez.Teklif varsa değerlendirilsin.

Geri
Üst Alt