Galatasaraylı Yıldıza Sevilla Kancası!

bekledigimiz her an aleyimize

satın gitsin

vazgecmesin adamlar

hemen sat,sat sat sat

Beyler ınanmayın bu geyıklere menejer oyunu bunlar son maclarda sureklı elestırılıyo dıye bakın hala cok degerlı hesabı yaptırıyolar 5 versınler opup basımıza koyalım ne teklıf ne bısey

mal mı lan bu sevilla

doğruysa 1dk beklemeden satılsın

zarar etmeyiz en azından

Şu adamı hala savunan var mı diye girdim konuya. Hala savunan var. Bu adam 1 yıldır en ufak bir gelişim göstermedi. Gelişim göstermediği gibi, bu yıl gerileme gösteriyor. Hazırlık maçlarını geçtim. Derbide fenerle oynuyoruz. Bir sol bekin yaptığı her hamle rakibin ayağına olur mu yahu. Gönderilirse sıkıntı çekeriz diyenler var. Sabriyi affet sol Bek'e koy, bu eleman kadar oynar. Burakta yapılan hata bu elemanda yapılmamalı. Varsa talibi gönderilsin.

Buradaki yorumları okuyunca aklıma sezai geldi :)

[media]https://www.youtube.com/watch?v=VJ0fZAeUqy4[/media]

İlk geldiğinde potansiyel var falan denildi. Hücumda az biraz bir kaç hareket yapınca göklere çıkartıldı...Artık onlarda bitti. Defans zaten yok.

Bu çocukta potansiyel görenler, neyle bakıyorlar da görüyorlar bir açıklasınlar lütfen. Özel bir dürbünlerimi var merak ediyorum.

Şuraya bakıyorum da, en az Adnan Sezgin kadar çapsız adamlar mevcut. İki maçta adam harcayanlarla dolu burası. İyi yollayın Telles'i, gidin Bundesliga'nın orta düzey takımlarından 32 yaşında bir sol bek alıp getirin. Size o yarar.

Telles'i de bir kaç sezon sonra büyük takımlarda keyifle izlersiniz.

iyi bir bek degil. Geldiginden beri soyledim burada. 6m.euro veriyorlarsa hic dusunmeden bugun ucaga koyun gitsin. Tarık'la devam ederiz. Telles kadar oynar en az hem de kontenjan yemez.

Geri
Üst Alt