GSC Haber Galatasaraylıları Ayağa Kaldıracak "İSTİFA" Kampanyasına Destek! #İmzaAtınDURMASIN

Prof.Dr.AhmetÖzdoğan‏ @profdraozdogan 8 May

Ali Güvenç Kiraz benim değerli bir kardeşimdir Onu desteklerim

IdAm4DwS_bigger.jpg
Prof.Dr.AhmetÖzdoğan‏ @profdraozdogan 1 hr

İmza verilmiştir

Ulan dursun ne tutuşmuştur şimdi bürokrat arıyodur şimdi kendini kurtarcak

Şöyle bir baktım da azımsanmayacak kadar değil. Bayağı büyük bir operasyon var. Haftasonuna kadar bu konu üzerinde durulursa toplanır 1600 imza. Açıkça dile getirmeyip alttan alta destekleyenlerin de olduğunu düşünüyorum.

Şöyle bir baktım da azımsanmayacak kadar değil. Bayağı büyük bir operasyon var. Haftasonuna kadar bu konu üzerinde durulursa toplanır 1600 imza. Açıkça dile getirmeyip alttan alta destekleyenlerin de olduğunu düşünüyorum.

1000e ulaşırsa imza atacak tipler de varmış uçuruma yaklaşsın bekliyorlar gibi umarım kurtuluruz bu sefer

Son düzenleme:
Nerede ne yorum yapacagim ile ilgili karari sadece ben veririm .

GS dernek kongrelerinde alinan kararlari bu ise taraf olmayanlar degistiremez . Bu hukuki bir gercektir . Taraftar bir taraf degildir cunku bu secimlerde oy kullanmamistir . Velev ki kullanmis olsalar da secim doneminde farkli bir aday uzerinde bir konsensus filan yoktu , forumdaki anketlerde bile dursun hakimiyeti vardi

Bugun nasil yapilmis secimleri , referandumlari engelleyecek , sonucu degistirecek bir yontem yoksa , GS kongresinde genel kurulun aldigi karar da bir iradedir ve 2018 mayisina dek gecerlidir

Bunun sokak protestolariyla degistirilebilecegine inanmak ise safliktir . Bu yonde tonla girisim gecmiste de olmus ,hic bir zaman kaale dahi alinmamistir

Buna ragmen ben bu protestolarin kanunsuz olanlari haric destekcisiyim , ise yaramasini isterim , ama mekanizma olarak ancak kendi istekleriyle giderlerse giderler, seyirci zorlamasi ile bir arpa boyu yol alinamaz

Bosa konusmayalim , sonuclari hep beraber gorecegiz . o zaman durum degerlendirmesi yapariz

Aynen imzaladın mı boşa konuşmayıp onu söyle.

Destekçisi isen inanmasan dahi imzanı ver. Buna da üşeniyorsan git Galatasaray'lılıktan istifa ettiğinin imzasını ver bence.

icerdeki ilk macta kesinlikle butun mac protesto olmalı

bunun icin calısma yapılmalı ben giderim maca bariz sekilde oyle bisey olursa

yoksa onumuzdeki en az 1 yıl cop olacak

58a5ab914020113474fcac23.jpg

Yanına gidip imzanınızı alabilir miyim diye sorarsak imzalar bu Dursun.

Yalnız çok geç kalındı bu konuda yine. Çok çok daha önceden yapılmalıydı.

Neyse yine de hiç birşey den iyidir.

Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk

Karanlık aydınlığa kavuşur elbet, siz o gün bayramı kutlamayı görün.

C_fi54LXUAMed2U.jpg

Galatasaray yine eski günlerine dönecek o zaman tekrar hesaplaşacağız.

TapaTalK

Kulube üye olan ünlülere sosyal medyadan baski kurmak lazim bi 100 Imza da ordan cikar

Tüm bunları görmesine karşın halen daha utanmaz bir şekilde o koltukta oturuyor şerefsiz herif. Bir gün cinnet geçiren taraftarın biri çıkıp bunu yumruklayacak sonra olan o taraftara olacak.

Geri
Üst Alt