- 27 Ocak 2010
- 138.945
- 105.168
- 5.648
Prof.Dr.AhmetÖzdoğan @profdraozdogan 8 MayAli Güvenç Kiraz benim değerli bir kardeşimdir Onu desteklerim
İmza verilmiştir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Prof.Dr.AhmetÖzdoğan @profdraozdogan 8 May

Şöyle bir baktım da azımsanmayacak kadar değil. Bayağı büyük bir operasyon var. Haftasonuna kadar bu konu üzerinde durulursa toplanır 1600 imza. Açıkça dile getirmeyip alttan alta destekleyenlerin de olduğunu düşünüyorum.
Nerede ne yorum yapacagim ile ilgili karari sadece ben veririm .
GS dernek kongrelerinde alinan kararlari bu ise taraf olmayanlar degistiremez . Bu hukuki bir gercektir . Taraftar bir taraf degildir cunku bu secimlerde oy kullanmamistir . Velev ki kullanmis olsalar da secim doneminde farkli bir aday uzerinde bir konsensus filan yoktu , forumdaki anketlerde bile dursun hakimiyeti vardi
Bugun nasil yapilmis secimleri , referandumlari engelleyecek , sonucu degistirecek bir yontem yoksa , GS kongresinde genel kurulun aldigi karar da bir iradedir ve 2018 mayisina dek gecerlidir
Bunun sokak protestolariyla degistirilebilecegine inanmak ise safliktir . Bu yonde tonla girisim gecmiste de olmus ,hic bir zaman kaale dahi alinmamistir
Buna ragmen ben bu protestolarin kanunsuz olanlari haric destekcisiyim , ise yaramasini isterim , ama mekanizma olarak ancak kendi istekleriyle giderlerse giderler, seyirci zorlamasi ile bir arpa boyu yol alinamaz
Bosa konusmayalim , sonuclari hep beraber gorecegiz . o zaman durum degerlendirmesi yapariz
Ama Sinan B.'e göre ibra etme farzı var ?Kaan Tüzün @kaantuzun 6 dk.![]()
Ben de imzaladım! Zaten ibra da etmemiştim! #değişimeimzaverin @SinyorGrande_