GSC Haber Galatasaraylıları Ayağa Kaldıracak "İSTİFA" Kampanyasına Destek! #İmzaAtınDURMASIN

madem böyle bir kalkısma olacaktı niye bu zamanı beklediniz yau,simdi en iyi ihtimal 10 günde toplansa olacak mayıs 20,21 gün de secim icin gecmesi gerekiyor imis olacak haziran ortası,yeni yönetimin yapabilecegi de kisitli olacak,yani her ihtimalde seneyi de kaybedicez,dursun gibtirip gitsinde varsın seneyi de kaybedelim

Bu kalkisma, beyaz Galatasaraylilar tarafindan püskürtülür. Dursun Reisimizi kimse yikamaz (!j

Herşey bi kenarada, bu adam hiçmi görmüyor duymuyor bu olanları. Her taraftardan küfür yesem, üyelerin günde 500imza toplandığını görsem başkan olarak istifa etmeye yüzüm olmadan ülkeyi terk ederdim utancımdan.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Herşey bi kenarada, bu adam hiçmi görmüyor duymuyor bu olanları. Her taraftardan küfür yesem, üyelerin günde 500imza toplandığını görsem başkan olarak istifa etmeye yüzüm olmadan ülkeyi terk ederdim utancımdan.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Dursun cok genistir, tamponuna herseyi ister, sorun degil, serefsizin evladi.

Galatasaraylı olsa utanirdi.

Dursun FM de add managerden kulübü talan etmek için gelen rakip takım taraftaridir Uğur Karakullukcu'nun dediği gibi

Abi neden utansin ? Ben taraftar gozuyle bir an once gitsin istiyorum

ama adami secenler taraftar degil ki . Genel kurul 85% civari oy teveccuhu gostermis

hatta dursun buraya uye olsa , dese ki , secim zamani oylamada onda dokuzunuz bana oy vermedi mi diye

e secim araligi da 3 sene degil mi dese ?

fb liler de azodan asiri sikayetci ama onu secen de genel kurul degil mi ?

ben taraftarin protesto hakkina saygi duymakla beraber bu kendini gorevli hissetmesi noktasina karsiyim acikcasi

secen sen degilsin ki gonderen sen olasin

moda deniz klubu atiyorum tenis bransinda kotu performans sergileyince , sirnaktaki bir x kisi "baskan atiyorum ahmet ozkan istifa" diye pankartlar twitterlar hazirliyor mu

diyeceksiniz ki GS fb ile onlar bir mi , degil , ama mekanizma ayni

Son düzenleme:
Mesela su sekilde bir ornek vereyim

emrah yildirim dursun ozbek olsun .

Biz de buranin uyeleri olarak onu ve ekibini baskan ve yonetim olarak secimle is basina getirmis olalim

fakat forum cok seckin ve disaridan da talep yogun , takip ediliyoruz ama uye kabulunde nazlaniyoruz

emrah in ekibi de ozensiz , modlar tembel , basliklar duzeltilmiyor , kavga dovus eksik degil , uyeler birbirine kufur kiyamet , altyapi cokmus forum boyuna cokuyor ..

biz de uyeler olarak rahatsiziz ama talip de yok , herkes kendi keyfinde

disaridan ise surekli mudahale var , elestiri , siddet , tehdit ..

acaba bu bizi tukurdugumuzu yalamaya mi yoksa daha da radikallesmeye mi iter ?

demez miyiz "evet bir halt ettik hataliyiz ama dis baskilarla da bir sey dayatilmasi egemenlik hakkimiza saldiridir" diye

bir an dusunun , emrah esittir dursun ozbek diye zihninizde canlandirip sonra oradan yola cikarak senaryoyu yasayin

Biz de buranin uyeleri olarak onu ve ekibini baskan ve yonetim olarak secimle is basina getirmis olalim

fakat forum cok seckin ve disaridan da talep yogun , takip ediliyoruz ama uye kabulunde nazlaniyoruz

emrah in ekibi de ozensiz , modlar tembel , basliklar duzeltilmiyor , kavga dovus eksik degil , uyeler birbirine kufur kiyamet , altyapi cokmus forum boyuna cokuyor ..

demez miyiz "evet bir halt ettik hataliyiz ama dis baskilarla da bir sey dayatilmasi egemenlik hakkimiza saldiridir" diye

bir an dusunun , emrah esittir dursun ozbek diye zihninizde canlandirip sonra oradan yola cikarak senaryoyu yasayin

Emrah'in(dursun) 'na bile ko..r forum.

Iste mesele de burada . Bu da insan ve o insanlarin olusturdugu toplulugun kalitesi ile ilgili

ornegin zimbabwe de kabile toplanir infaz karari alir ve yasamina son verir , japonyada adam kendini infaz eder , danimarkada norvecte istifa muessesesi devreye girer , biz yunanistan kismen italya gibi yari gelismis ulkelerde basarisiz olan hata yapip cekilmeyi bilmez yediremez ama kalitesizlik sadece iktidarda degil halkta da oldugu icin danimarkadaki tepki gibi olculu olmaz kufur kiyamet siddet olur

cok basit aslinda , bir ulkenin halki kendi kalesine gol
atti diye oyuncusunu gebertirken , baska bir ulkenin vatandasi spor bu der gecer

toplumlar arasindaki anlayis ve kalite farkini cozemeden kimin dogrusu kime dogru anlayamazsiniz

bahsettigim buydu

Derin GSC'yi dürten bir post olmuş. :tank::tank::tank:

Abi neden utansin ? Ben taraftar gozuyle bir an once gitsin istiyorum

ama adami secenler taraftar degil ki . Genel kurul 85% civari oy teveccuhu gostermis

hatta dursun buraya uye olsa , dese ki , secim zamani oylamada onda dokuzunuz bana oy vermedi mi diye

e secim araligi da 3 sene degil mi dese ?

fb liler de azodan asiri sikayetci ama onu secen de genel kurul degil mi ?

ben taraftarin protesto hakkina saygi duymakla beraber bu kendini gorevli hissetmesi noktasina karsiyim acikcasi

secen sen degilsin ki gonderen sen olasin

moda deniz klubu atiyorum tenis bransinda kotu performans sergileyince , sirnaktaki bir x kisi "baskan atiyorum ahmet ozkan istifa" diye pankartlar twitterlar hazirliyor mu

diyeceksiniz ki GS fb ile onlar bir mi , degil , ama mekanizma ayni

emrah'ın örnek gösterilmesinden son derece rahatsızım.

kimisi sorumlulugu geregi üyesi oldugu kulübün her toplantisina, her genel kuruluna gider caba sarf eder

kimisi de bu hakki olmasina ragmen o bar senin bu bar benim diye ortalikta gezer, ancak 2-3 mesaj atar sanal alemde

Ahlak ve sorumluluk farki bu olsa gerek.

Bu sorumlulugu siz bana izafe ediyorsunuz , ben kendimde boyle bir sorumluluk gormuyorum ki

sorumluluk duymam icin menfaatim olmasi lazim , ben de cogu kisi gibi menfaat pesinde kosan biri degilim

buna ragmen imkanim varsa onerge verilip disari atildigim divan toplantilari dahil katilim gosteririm ama milli mac ve mis gibi antalya sahilleri ya da kibrista lordlar gibi agirlandigim kumarhaneler varken tutup da sonucu bastan belli oylama icin istanbulda kalmam

iste ben de bunu diyorum

kimisi kongre üyesidir

kimisi de kangren üyesidir

Umarim bi gün elbette bu kangren üyeleri ve zihniyeti üzerine asit, benzin her ne gerekiyorsa dökülüp cöpe atildiktan sonra havaya ucurulur ve Galatasarayimiz da ucusa gecer.

1600 imza toplansa bile bu şerefsiz yargıya basvurur yani isini uzatmaya calısır adım gibi eminim

ama bu kampanya önemli bence sadece o hain icin degil camiadakı o gebermeyen dinazorlarada ibra eden herkesede güzel mesaj oluyor

bakın görün bugun sansarın programında nasıl gaz almaya calısacak hain herif

Benim klube katkilarim gayet coktur bu yasima dek , maddi manevi

ama rahat kisilik yapimi , hovarda ve bosvermis kisiligimi de degistiremem

GS de yine iyi , secimlerin kongrelerin yaridan fazlasina katilmisimdir , 35 yasindayim , herhalde 15 yerel genel erken secim ve referandum toplaminda 5 ine bile katilmamisimdir

ya dag tatiline denk gelmistir ya yurt disindayimdir ya da bir sekilde istanbulda degilimdir iste

ama guzel yanim su , istanbuldaysam bir cok emergency durum yoksa kesin katilirim

1600 imza toplansa bile bu şerefsiz yargıya basvurur yani isini uzatmaya calısır adım gibi eminim

ama bu kampanya önemli bence sadece o hain icin degil camiadakı o gebermeyen dinazorlarada ibra eden herkesede güzel mesaj oluyor

bakın görün bugun sansarın programında nasıl gaz almaya calısacak hain herif

Yapamaz

bu imza toplanmasi su an hukuki zemine tam oturmayabilir ama gorulurse ki toplandi , o zaman noter kanaliyla once yonetime sonra tuzuk ile beraber dernekler masasina basvuru yapilir , geregi neticelendirilir

derin GSC de geldiğine göre kelleler uçacak demektir.

kurtlarvadisi-tapinakcilar.jpg

Geri
Üst Alt