GSC Haber Galatasaraylıları Ayağa Kaldıracak "İSTİFA" Kampanyasına Destek! #İmzaAtınDURMASIN

3 yıl seçildi diye illa 3 yıl kalıcak diye bir kaide yok,o mantıkla genel seçimlerde 4 yılda bir yapılıyor Türkiye de ama erken seçim diye bir şey var,ülke iyi gitmiyorsa bu yol denenebiliyor ülke yönetiminde bile.

İstifada diğer bir araç ama bizde bu makamı kimse kolay kolay kullanmaz.Bu durumda nasıl milletvekilleri halk adına erken seçime gidiyorsa,bizim adımıza genel kurul üyeleri seçime gider diye ümit ediyorum.

Mesela su sekilde bir ornek vereyim

emrah yildirim dursun ozbek olsun .

Biz de buranin uyeleri olarak onu ve ekibini baskan ve yonetim olarak secimle is basina getirmis olalim

fakat forum cok seckin ve disaridan da talep yogun , takip ediliyoruz ama uye kabulunde nazlaniyoruz

emrah in ekibi de ozensiz , modlar tembel , basliklar duzeltilmiyor , kavga dovus eksik degil , uyeler birbirine kufur kiyamet , altyapi cokmus forum boyuna cokuyor ..

biz de uyeler olarak rahatsiziz ama talip de yok , herkes kendi keyfinde

disaridan ise surekli mudahale var , elestiri , siddet , tehdit ..

acaba bu bizi tukurdugumuzu yalamaya mi yoksa daha da radikallesmeye mi iter ?

demez miyiz "evet bir halt ettik hataliyiz ama dis baskilarla da bir sey dayatilmasi egemenlik hakkimiza saldiridir" diye

bir an dusunun , emrah esittir dursun ozbek diye zihninizde canlandirip sonra oradan yola cikarak senaryoyu yasayin

:D.
örnek tatlı olmuş hoşuma gitti. devamını da getirebileceğim çünkü.

evet Emrah=Dursun ama bunun İnan Kıraç'ı var, bilmem ki mi var. Hepsi de mevcut burada. Eğer öyle bir durum olsa anında müdahale edilir, edildi de zamanında

Çünkü her zaman birden fazla kontrol mekanizması olmalı, buranın sahibi var en başta aşırı bir noktaya gitmediği sürece ellemez. Kerim var, Sertaç var, ben varım, fiilen ortalıkta olmasak da kaos anında müdahil oluruz ki dediğim gibi yeri geldi birbirimize de müdahale ettik.

Dursun gibi adamlar olur, olacaktır. Ama seçtik ne yapalım diye bir düzensizlik, bir kontrolsüzlük olmaz.

Ha diyeceksin ki kontrol mekanizması durumdan memnun ise ne yapacaksın. O da kontrol mekanizmasının çalışmadığını gösterir o zaman onu da değiştireceksin. Onu kim değiştirecek iki yol var ya büyük patron devreye girecek ya da normal ve beklenen olan mekanizmanın dişlileri, ben yapamıyorum diyip çekilecek.

her ikisinin de olduğu oldu burada mesela ama %99 ikincisi oldu. ha bunun üzerine diyeceksin ki o adamlarda öyle bir düşünce yok çünkü işin içinde para çok, çıkar çok, o zaman elbette haklısın ama bu da taraftar (üyeler) olarak tüm sözleri ve eylemleri haklı kılar bana kalırsa.

Son düzenleme:
Emrah Yıldırım dolaylı yollardan seni devirmek için düğmeye basıldı, Sayın Bilgin pas attı, Sayın Artemis gole gidiyor, müdahele edin geç olmadan.

Biz de buranin uyeleri olarak onu ve ekibini baskan ve yonetim olarak secimle is basina getirmis olalim

fakat forum cok seckin ve disaridan da talep yogun , takip ediliyoruz ama uye kabulunde nazlaniyoruz

emrah in ekibi de ozensiz , modlar tembel , basliklar duzeltilmiyor , kavga dovus eksik degil , uyeler birbirine kufur kiyamet , altyapi cokmus forum boyuna cokuyor ..

demez miyiz "evet bir halt ettik hataliyiz ama dis baskilarla da bir sey dayatilmasi egemenlik hakkimiza saldiridir" diye

bir an dusunun , emrah esittir dursun ozbek diye zihninizde canlandirip sonra oradan yola cikarak senaryoyu yasayin

Beni kime benzettiğine dikkat et.O çapsız adamla beni bir tutmaya kalkma

-Tapatalk-

Emrah Yıldırım dolaylı yollardan seni devirmek için düğmeye basıldı, Sayın Bilgin pas attı, Sayın Artemis gole gidiyor, müdahele edin geç olmadan.

Dgdhdhdh biz çapsız değiliz işimizi yapamadığımız an bırakırız.GSC ye hizmet kişilerden önce gelir.

-Tapatalk-

:D.
örnek tatlı olmuş hoşuma gitti. devamını da getirebileceğim çünkü.

evet Emrah=Dursun ama bunun İnan Kıraç'ı var, bilmem ki mi var. Hepsi de mevcut burada. Eğer öyle bir durum olsa anında müdahale edilir, edildi de zamanında

Çünkü her zaman birden fazla kontrol mekanizması olmalı, buranın sahibi var en başta aşırı bir noktaya gitmediği sürece ellemez. Kerim var, Sertaç var, ben varım, fiilen ortalıkta olmasak da kaos anında müdahil oluruz ki dediğim gibi yeri geldi birbirimize de müdahale ettik.

Dursun gibi adamlar olur, olacaktır. Ama seçtik ne yapalım diye bir düzensizlik, bir kontrolsüzlük olmaz.

Ha diyeceksin ki kontrol mekanizması durumdan memnun ise ne yapacaksın. O da kontrol mekanizmasının çalışmadığını gösterir o zaman onu da değiştireceksin. Onu kim değiştirecek iki yol var ya büyük patron devreye girecek ya da normal ve beklenen olan mekanizmanın dişlileri, ben yapamıyorum diyip çekilecek.

her ikisinin de olduğu oldu burada mesela ama %99 ikincisi oldu. ha bunun üzerine diyeceksin ki o adamlarda öyle bir düşünce yok çünkü işin içinde para çok, çıkar çok, o zaman elbette haklısın ama bu da taraftar (üyeler) olarak tüm sözleri ve eylemleri haklı kılar bana kalırsa.
Özgür başkan Emrah Yıldırım'ın ismini Dursun olarak revize edilmesi ve uygun bir avatar ile süslenmesi hususunu yüksek onayınıza sunuyorum :)

Ali Güvenç Kiraz: "'Galatasaray Yeniden' projesinde imza sayısı 500'ü geçmiş durumda. Müthiş gidiyor!" #degisimeimzaverin

Verstuurd vanaf mijn Galaxy S8+ met Tapatalk

Denizhan Ege@denizhanege1
Az önce Divan üyesi olarak ben ,eşim ve oğlum imzalayıp gönderdik hepimizin kaydı açık ve ödenmemiş tek aidatımız yok. ?Yolumuz açık olsun?

Verstuurd vanaf mijn Galaxy S8+ met Tapatalk

Özgür başkan @Emrah Yıldırım'ın ismini Dursun olarak revize edilmesi ve uygun bir avatar ile süslenmesi hususunu yüksek onayınıza sunuyorum :)

Dursun ismi ve avatarı yönündeki talebiniz insan haklarına aykırı ve onur zedeleyici bulunarak reddedilmiştir.

Adama zorla Dursun avatarı versen AIHM'e gitse kazanır yav

Dursun ismi ve avatarı yönündeki talebiniz insan haklarına aykırı ve onur zedeleyici bulunarak reddedilmiştir.

insan haklarini birak, hayvan haklarina bile aykiridir.

yatacak yerin yok serefsiz dursun. Aglaya zirlaya gideceksin.

Emrah'ın dursun olarak görülmesi olayı çok enterasana kolay kolay aklımdan çıkmayacak :D

Ne sacma bir ornek verilmis yav turkiye geneline baktin mi kici kirik bir forum olarak bu forumda bile ne yonetimlet degisti calismayanlarin yerine iyileri geldi.
Aslimda iyi noktaya parmak bastin bir forumda bile isler iyi gitmemeye baslayinca hizli kararlar alinip yonetimler degistiriliyor.
Forum ne sıkıntılardan gecti elini tasin altina koyup tekrar yukselten koca yurekli insanlar var.
Cikipta demediler yahu problermler var bilmiyorsunuz ne zorluklar var sessiz sedasiz cozmeye calistilar.
Elit Galatasaray kulubunde milyonlarca liralik pastanin dondugu sektorde sorunu gorup aman zarar etsin banane diyen onursuz bir adam var.
Problem olunca ama bilmiyorsunuz

Son düzenleme:

a5cbffba0449f41423ac8f894afd7dd0.jpg

Geri
Üst Alt