GSC Haber Galatasaraylıları Ayağa Kaldıracak "İSTİFA" Kampanyasına Destek! #İmzaAtınDURMASIN

Galatasarayeniden‏ @gsyeniden
Günün sonunda size 800 imza müjdesini verebilmek için 4 koldan çalışıyoruz

Mehmet AslanOnaylanmış hesap @Aslnmhmt 1 hr

GALATASARAY sahipsiz degildir;
kaderine terk edilemez....
Bu yönetim böyle gitmez gidemez!
DASlS8XXkAEB8aD.jpg

İmza vermeyenlerin gerekçeleri ne? Açıklasınlar bilelim.

GSCimbom Mobile App

Günaydın Galatasaray Ailesi, dün gece de devam eden web üzerinden katılımlarımız ile ilk 800 imzaya ulaşmış bulunmaktayız.

kağnı hızı mübarek , ikinci kamp döneminin sonuna yetişse bari

Cok yavas ilerliyor. 800 Imza eksik. Bu gidisle 800 imzayi 2018de buluruz. O zaman zaten secim olacak.

Isimler tek tek aciklanmassa oylarda hizlanmaz.

şunu şuraya bırakayım da sonra üzülmeyelim

Bugün seçim olsa yine dursun seçilir. Hatta görüyor ve arttırıyorum, seçim seneye olsa bile seçilme ihtimali çok yüksek.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Yeterli imzanın toplanmamasına mı üzülelim ya da 800 imzaya rağmen hala hiçbir şey olmamış gibi devam etmelerine mi üzülelim bilemiyorum. Biraz yüzü olan bırakır görevi neyi zorluyorsun yapamadın işte.

Peşindeyiz‏ @PesindeyizApp
Galatasaray Yeniden projesi ile başlayan imza kampanyasında imza sayısı 850'yi geçti. 1000 imzaya doğru inançla ilerlemekteyiz!

Kaç gündür 850 diyorlar, anlamadım ki ben bu işi. Bence halen daha sadece 850 imza toplanmış olması büyük utançtır, takımın içinde bulunduğu durumu umursamayıp bu kampanyayı imzalamayan her bir genel kurul üyesi çook açık ve net olarak Galatasaray düşmanıdır ve şerefsizin en önde gidenidir. Çok açık ve net.

Kaç gündür 850 diyorlar, anlamadım ki ben bu işi. Bence halen daha sadece 850 imza toplanmış olması büyük utançtır, takımın içinde bulunduğu durumu umursamayıp bu kampanyayı imzalamayan her bir genel kurul üyesi çook açık ve net olarak Galatasaray düşmanıdır ve şerefsizin en önde gidenidir. Çok açık ve net.

2 günde 50 kişi artıyor,bu hızla giderse 1 ay sürer toplanması...

2 günde 50 kişi artıyor,bu hızla giderse 1 ay sürer toplanması...
Öyle bir şey olmasına izin vermez hain alçak. Mutlaka önlem alıp üyeleri satın alacaktır, takımın anasını bellemeye anası ve babası üzerine and içtiği bu yoldan geri dönüş yapacağını sanmıyorum.

Öyle bir şey olmasına izin vermez hain alçak. Mutlaka önlem alıp üyeleri satın alacaktır, takımın anasını bellemeye anası ve babası üzerine and içtiği bu yoldan geri dönüş yapacağını sanmıyorum.

Benimde ümidim yok seçim olması mucize bencede...

Benimde ümidim yok seçim olması mucize bencede...
Önümüzdeki sezon adına tek beklentimiz transfer döneminde yapacağı transferlerden minimum oranda kazık yemeyi başarmak ve kümede kalmayı başarmak olmalı bence.Şahsen benim başka bir beklentim yok, fazlasını da beklemek hayalcilik olur. Birde Bruma'yı 5 milyon euro'ya falan satmaz umarım

Geri
Üst Alt