Rıfkı Karakülah
Ulubatlı Souness
- 8 Aralık 2008
- 35.654
- 10.258
- 2.168
koyun suruleri imzalamak icin talimat bekliyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Durshun başkana sahip çıkmak üzere birlik beraberlik mesajı vermenin zamanı gelmedi mi? GSC üyelerinin başkana arka çıkıp kulübe destek vermesi elzemdirmalesef imkansiza yakin
1 sene daha sabretmek zorundayiz. leshci dursun haini
Mehmet AslanOnaylanmış hesap @Aslnmhmt 1 hr
Kaç gündür 850 diyorlar, anlamadım ki ben bu işi. Bence halen daha sadece 850 imza toplanmış olması büyük utançtır, takımın içinde bulunduğu durumu umursamayıp bu kampanyayı imzalamayan her bir genel kurul üyesi çook açık ve net olarak Galatasaray düşmanıdır ve şerefsizin en önde gidenidir. Çok açık ve net.
Öyle bir şey olmasına izin vermez hain alçak. Mutlaka önlem alıp üyeleri satın alacaktır, takımın anasını bellemeye anası ve babası üzerine and içtiği bu yoldan geri dönüş yapacağını sanmıyorum.2 günde 50 kişi artıyor,bu hızla giderse 1 ay sürer toplanması...
Öyle bir şey olmasına izin vermez hain alçak. Mutlaka önlem alıp üyeleri satın alacaktır, takımın anasını bellemeye anası ve babası üzerine and içtiği bu yoldan geri dönüş yapacağını sanmıyorum.
Önümüzdeki sezon adına tek beklentimiz transfer döneminde yapacağı transferlerden minimum oranda kazık yemeyi başarmak ve kümede kalmayı başarmak olmalı bence.Şahsen benim başka bir beklentim yok, fazlasını da beklemek hayalcilik olur. Birde Bruma'yı 5 milyon euro'ya falan satmaz umarımBenimde ümidim yok seçim olması mucize bencede...