GSC Haber Galatasaraylıları Ayağa Kaldıracak "İSTİFA" Kampanyasına Destek! #İmzaAtınDURMASIN

90'ların bugünlerden bin kat iyi olduğunun kanıtı.

o zamanlar geri zekalının biri böyle yaptığı zaman sokakta iki tokat yerdi bir de maçta kafasına sandalye yerdi zırlaya zırlaya giderdi.

kadina-siddete-hayir-yarismasi-afis-yarisma-11102012.jpg

Arkadaşlar asalım keselim vuralım bomba atalım gibi şeyler yazmayın. Terör saldırısı olur ruh hastasının biri saldırır zanlı duruma düşersiniz.
Kimseyi kesmeye gerek Yok seve seve gitsinler o kadar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sinan Bilgin isimli ajan gs taraftarini umutsuzluga dusurmek istiyor. Dursun'u zamaninda nasil ovdugu hala akillarda. Aldiris etmeyin, dursun'u yikacagiz.

Imzalar toplaniyormus.

Bu dursun'daki inat kimsede yok, adam gitmez, senesini doldurup anca ozaman gider

Arkadaşlar asalım keselim vuralım bomba atalım gibi şeyler yazmayın. Terör saldırısı olur ruh hastasının biri saldırır zanlı duruma düşersiniz.
Kimseyi kesmeye gerek Yok seve seve gitsinler o kadar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O Molotovlar yapıldığı çoktan renkdaş.

160606-molotov-cocktail-staten-island-index.jpg

Hepimiz nasıl kendi fikrimizce bişeyler saçmalıyorsak, oda kendi doğrularına göre birşeyler saçmalıyor. Yapmayın bunu bir birinize, bırakın herkes istediğini yazsın.

fark sadece su , bazi kalin kafalilar anlamak istemese de

siz olmak istediklerinizi , ben ise olacaklari yaziyorum (ya da olmayacaklari)

siz hayal pesinde kosarken ben belki bir faydasi olur diye gercekleri gosteriyorum

fakat siz gerceklere de , gercekleri size gosterenlere de tahammul edemediginiz kabullenemediginiz icin debelenip duruyorsunuz veya benim belirttigim gercekleri benim isteklerim gibi anlayip ona gore cevaplar verme geregi hissediyorsunuz

(kenan lafim genel uzerine alma)

ajan ve kuş olduğu konusunda hemfikirim. yaptığı tek şey forumdaki sinir katsayısını arttırmak

Kesinlikle. Provokatif yorumları dikkat cekiyor. Bjkli oldugu zaten herkesin malumu.

Ayrica sürekli pompalagi mesaj 'ne yaparsaniz yapin dursun gitmeyecek bosuna ugrasmayin'. Dursun'un yikilmaz oldugu algisi yaratmaya calisiyor.

Halk/taraftar gerçekten organize olup birini indirmek isterse indirir, yok kongreymiş cartmış curtmuş bunlarda mal gibi bakarlar. Yeter ki gerçek manada organize olunsun ve güçlü şekilde tepki verilsin.

Ne padişahlar, ne diktatörler ne dükler ne krallar ne lordlar devrilmiş, dursun kim.

Son düzenleme:
Sonuna kadar destek hep destek ...

Son kurtuluş çaremiz olabilir belki de ...

hicbisey olmasa bile hickimsenin bu dursun denen hıyarı istemediğini gostermek acısından bile gayet guzel gelismeler.

hee anasını satayım madem kalacaklar o yuzden hic ses etmeyelim bekleyelim 2018e kadar yapacak bisey yok. biz bilmiyoruz sanki zor olduğunu. amac tepki gosterebilmek. ite it diyebilmek. bu yavsak ciddi ciddi iyi yonettigini dusunuyor kulubu cunku

Tamam bu isi su sekilde cozelim

siz bu sel karsisinda duramaz diyorsunuz , ben de sapasaglam koltuga yapisir diyorum

bakalim kim hakli cikacak deyip zamana birakalim

gitmeleri dusuk ihtimal herkes de biliyor bunu. sırf ben demistim diyebilmek icin simdi ukala ukala kasıntı postlar atıyorsun.

insanlar ugrasıyor umutlu olmak istiyor hep 1 ağızdan tepki gosteriyor mod dusurmek zorunda degilsin bilmislik taslayarak

Geri
Üst Alt