GSC Haber Galatasaraylıları Ayağa Kaldıracak "İSTİFA" Kampanyasına Destek! #İmzaAtınDURMASIN

Tamam bu isi su sekilde cozelim

siz bu sel karsisinda duramaz diyorsunuz , ben de sapasaglam koltuga yapisir diyorum

bakalim kim hakli cikacak deyip zamana birakalim

öyle bir şey demiyoruz

istemediğimiz bir idareye tepkimizi gösteriyoruz, kurtulana kadar da savaşıcaz

senin gibi allahın takdiri deyip arkamıza yaslanıp kıçımızı büyütmeyecez

çünkü bazılarımızın GS sevgisi birilerininki gibi sahte değil!

anladın mı

Tamam bu isi su sekilde cozelim

siz bu sel karsisinda duramaz diyorsunuz , ben de sapasaglam koltuga yapisir diyorum

bakalim kim hakli cikacak deyip zamana birakalim

tepki göstererek dursunun yaptıklarına karşı olduğumuzu, dursun kulübü mafettiğini anlatmayı hedefliyoruz işte

Moderatör tarafında düzenlendi:
O koltukta artık o kadar rahat oturamasın bu Dursun sallayalım artık o koltuğu

Kolay değil 25 milyonluk Galatasaray'ı babasının çiftiği gibi yönetmek ...

Ne yapsaniz bos

Belkide yuzlerce taraftar dursun'un otelini aramistir istifa icin, otelin onunde mesale yaktilar, telefon numarasi internete sizdirildi, telefonlar acip tehdit edildi, twitter'de yogun tepkiler, sezon boyu cogu macta istifa sesleri, mali genel kurul'da gs kongre uyeleri dursun'u elestiri yagmuruna tuttular, kardesini yerle bir ettiler, sonrasinda noldu, 1 gun sonra cikti dedi kardesim bir yere gitmiyor ben ona guveniyorum.

Kulubun onde gelen isimleri seslerini cikarmadigi surece bu adam gitmez

e1b3b06375b620d34b737f5585387035.jpg

istifa et ulan :mad:

Sinan bu konuda maalesef hakli olabilir, adam defolup gitmiyecek protestolara ragmen, adam azicik demokratik olsa istifasini basip gecerdi.
Bi bok yaratamadi iki senede bunu kendide biliyor. Ne projeler tutabildi, ne futbol takimini illeriye surebildi, ekonomik sikintilardanda haber yok medyayi'da kullanmayi bilmiyor deyyuz. basit bir otelci iste, bilgisi olmadan baskan olmus bir insana benziyor benim gozumde.
Madem Galatasaray yonetim kurulu demokratik bir kurul, taraftarinda bir sesi olurdu, sonucta kulubun en buyuk gelirinlerden birini biz veriyoruz. taraftari sesi sifir, diger dinazorlarda sesini cikarmiyor. bence demokratik degil daha dogrusu otokratik bir yapi var. kulubun icinde neler oldugunu bilmiyoruz, ve kulub kucuk bir grup adamin elinde o yuzden otokrasiye daha uygun.

ha protestolari destekliyormuyum? 100/100. fakat bu sefer kesinlikle radikal degisikliler olmali.

Son düzenleme:
Haydi herkesin büyük desteklerini bekliyoruz bu akşam inşallah ...

Sinan dibine kadar haklı beyler. Böyle yaparak liseli fosilleri harekete geçireceksiniz ve imza toplama işi filan iptal olacak. Büyüklerin tek bir cümlesine bakar. Kendisi pes etmesi lazım o da böyle halk ağzıyla olmaz. Liseliler tam tersi duruş sergiler.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sinan dibine kadar haklı beyler. Böyle yaparak liseli fosilleri harekete geçireceksiniz ve imza toplama işi filan iptal olacak. Büyüklerin tek bir cümlesine bakar. Kendisi pes etmesi lazım o da böyle halk ağzıyla olmaz. Liseliler tam tersi duruş sergiler.

Fenerbahcelilerin kufur ettigin Aziz Yildirimdan ne farki var o zaman Dursun. Hatta Fenerbahcelilerden ne farkimiz var bizim kulub olarak peki?

öyle bir şey demiyoruz

istemediğimiz bir idareye tepkimizi gösteriyoruz, kurtulana kadar da savaşıcaz

senin gibi allahın takdiri deyip arkamıza yaslanıp kıçımızı büyütmeyecez

çünkü bazılarımızın GS sevgisi birilerininki gibi sahte değil!

anladın mı
tenor.gif

yav sinan haklı taraftarı çapulcu veya müşteri olarak görüyor "galatasaray sahipleri" tamamda insanlarda bişeyler yapmaya çalışıyor hevesleri baltalayan baltalık yapılmasının sırası değil.
defalarca bende dedim taraftar değil özhan canaydını adnan sezgini bile gönderemedi diye fakat
son zamanlarda kaç defa çapulcu olarak görülen taraftarın bölünmüşlük içerisindeki taraftarın böylesine birlik beraberlik havasında olmayı çabaladığını galatasaray için olumlu bişeyler yapmaya çalıştığını gördünüz. destek olmaya çalışılacağına olmadık zamanda ahkam kesmek olmuyor.
herşeyin bi sırası var.

Son düzenleme:
Fenerbahcelilerin kufur ettigin Aziz Yildirimdan ne farki var o zaman Dursun. Hatta Fenerbahcelilerden ne farkimiz var bizim kulub olarak peki?
Fark şu liseliler ya da bizim kongre adamı istediği an indirir fenerde ise indiremez nokta.

Daha demin tersini dedin? Dursun özbek kendisi istemezse gitmez dedin
Dursun un kendisinin istemesi için liseliler musade etmeli ile aynı anlam kardes. Yoksa bir ton adam varken dursun neden birden başkan oldu sanıyorsun. 1 Allah 'in kulu adamın adını bile bilmiyordu

Forza Cimbom‏ @forzacimbomtr
SAAT 20.30'DA ONLİNE OLMAYAN BİZDEN DEĞİLDİR, KİM VAR KİM YOK ÇAĞIRIN BÜYÜK GALATASARAY TARAFTARI!

Tek Yürek‏ @TekYurekcom
Arkadaşlar.. Hazır mısınız?

Metin Oktay‏ MetinOktay_Gala
SİZ GİDECEKSİNİZ
Kulübün bu yapısını ve bu zihniyetini değiştireceğiz
Özlenen Galatasaray gelecek

Geri
Üst Alt