GSC Haber Galatasaraylıları Ayağa Kaldıracak "İSTİFA" Kampanyasına Destek! #İmzaAtınDURMASIN

Benim dusundugum gibi buyuk ihtimal 1600un ustune cikip olasi hata payini azaltmak icin sayi surekli eksik soyleniyor. Bu is bittiginde bakin 1800 imza topladik vs diyecekler vir anda sayi artacak diye dusunuyorum.

Esik degerde 1000 eger olursa cesaretlenecek epey insan var. Bizim insanimiz icten pazarlikli simdi imza atarim 1600 olmaz ama bunlar listeyi verirler baskana bakin 1600 olmadi ama 1000 oldu gibisinden ismim aman gorunmesin basimiza is almayalim kafasinda en az 500 kisi vardir.

850 olduğunu nerden biliyorlar yani kesin bilgi olarak ?

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Keşke faydası olsa ama bu tarz kampanyalardan bugüne kadar bir şey çıktığına hiç şahit olmadım.

GAMASPOR ÖZEL: Sosyal medyada belirtilenin aksine 800 civarında imzanın gerçeği yansıtmadığı ve toplanan ıslak imzanın yalnızca 43 adet olduğu öğrenildi.

800 üyenin “Galatasaray yeniden” projesine imza attığı duyurulmuştu. Ancak belirtilenin aksine 800 üyenin içinde, imza için mail atmayan üyelerin de isimleri kullanıldı.

Şanlı Arma‏ @sanliarma
İmza Veren 900 Aslan yürekli Adam gibi Adamlar Hepinize Sonsuz Teşekkürler. Aslanların bir hikaye yazmasına çok ama çok az kaldı.

Galatasarayeniden‏ @gsyeniden
Sevgili Galatasaraylılar, bugün itibarı ile 900 üyemizin katılımını almış bulunmaktayız

Bu üyeler ya naz yapıyor ya da Dursun'dan memnunlar. Şimdiye 2 bin olmalıydı o sayı.

Vay anasını 900 de iyi sayı şu günlerde bu imza 1000'e ulaşşa çok güzel olabilirdi ...

bu pilavcılar tatile çıkınca 50 imza bile toplayamazsın . alayı elitist, köy yansa saçını tarayan beyinsizler sürüsü

DA0mtl6XgAEei93.jpg

ıdnın ıztırk bışkın ılsın distikliyiriz

bu adam uzak dursun artık aday olcam falan da demesin bu geleceğine albayrak gelsin

Geri
Üst Alt