GSC Haber Galatasaraylıları Ayağa Kaldıracak "İSTİFA" Kampanyasına Destek! #İmzaAtınDURMASIN

Ah be Galatasaray

Hıncal Uluç: Olağanüstü Kongre için gerekli 1600 imzanın bini tamam. 600 üyeye daha ihtiyaç var..."Al- tı yüz Ga- la- ta-sa- ray- lı!."

Galatasarayeniden‏ @gsyeniden
İnşallah yarın 1000 imza müjdesini vereceğiz

Imzalari atmasinlar da yeni gelecek baskan gotu baai dagitirsa kullaniriz. Keza o zamana anca toplanir gibi

cok iyi rakam, zaten erken secim imkansizdi ama bu kadar destek beklemiyordum

Vay be 1000 kişi bulunmuş demek

Keşke bir mücize olup transfer dönemine girmeden bu Dursun denen heriften kurtulabilseydik ....

Dur bakalim 1000i bekleyip yer altina gomulenler cikar gibime geliyor. 3-4 gunde 200imza gelirse kalani olmasi icin 1 gun yeterli olur

Rte alo çekip noter işleminde uzatırlar konuyu. Sorunmu yani pehhhh :(

TT Ali Sami Yen ARENA !!!

abi imza topliyalim biseler yapalim bu yönetim gitmeliiii!! delircem gelecek sezon rezil gecicek utaniyorum artik böyle sacma sapan adamlarin bize baskanlik yapmasindan
eskiden sampiyonlar liginde sunu eleriz bunu eleriz hesabi yaparken suan kimsede uefa avrupa liginde guruplara kaliriz umudu bile yok

abi imza topliyalim biseler yapalim bu yönetim gitmeliiii!! delircem gelecek sezon rezil gecicek utaniyorum artik böyle sacma sapan adamlarin bize baskanlik yapmasindan
eskiden sampiyonlar liginde sunu eleriz bunu eleriz hesabi yaparken suan kimsede uefa avrupa liginde guruplara kaliriz umudu bile yok

İmza toplanıyor zaten.1100 imza oldu.Kaldı 500 imza en kısa sürede o da toplanır umarım.Twitter üzerinden gsyeniden Galatasarayeniden hesabı üzerinden yürütülüyor.Ama bir twit çalışması fena olmazdı.Ara ara istifa konusunu gündeme getirmek lazım.

1100 imza toplanmis diyorlardi dun. 1600'u 2018'den once toplayamazlar artik.

bu imza atmayanlar ne düsünüyo acaba yaziklar olsun 1600 degil 5000 imza olmasi lazimdi simdiye kadar bunedir ya kim bu cahil baskandan memnun ki ?
insallah toplanir bu 1600 imza

süre sıkıntısı yoksa ve şuanda 1000-1200 bandındaysa sayı iyi bence

sezon içinde takım yine toparlanmaz ise o 500 imzada toplanır ve sezon sonu beklenmeden seçime gidilir

Geri
Üst Alt