Ben niye Galatasaray taraftarı olduğumu iyi biliyorum.
Öğrenciyken üç kuruşluk paramdan artırıp maça gittiğimi unutmuyorum. Unutmam zaten. Ne eti olduğunu bilmediğim lahmacunlarla günlük öğün geçiriyordum çünkü.
Ben desteğimi başarısızlık yüzünden çekmem. Yaltaklık yüzünden çekerim. Yavşaklık yüzünden çekerim.
Kulübün borçlarını görüp akpyle anlaşma yaparak yönetime talip olan Dursun Kayyum Özbek için ne yaparsa yapsın destek veremeyeceğim. İlk başlarda kimse aday olmuyor, bu adam elini taşın altına soktu destek olmak lazım diyordum ama artık takke düştü kel göründü. Kayyum çalışması yaptığı, tüm değerleri sıfırlayıp mal varlığı yokken de borca sokup kulübü akpye teslim etmeye çalıştığı artık çok çok net.
Hedefi yeni Demirören olmak, yazın bunu bi kenara.
Kulübün maddi yastık oalrak kullanabileceği ne var ne yok hepsini harcayacak. Tabii ki başarı falan gelmeyecek, çünkü bu paraları harcarken itici güç takım, kulüp, renkler değil. Herşeyi bitirip, kasa kolaylığı yapıyorum diye kulübe verdiği paralar bi anda Galatasaray'ın Özbek'e borcu olacak.
Sonra gelecek federasyon başkanlığı.
Bu oyunu bozabilirsek 5 şampiyonluk almış kadar sevinirim, Galatasaray'a hiç olmadığım kadar bağlanırım. Küme düşsek de umrumda olmaz. Zaten bu değerleri geri kazanırsak başarı da herkese rağmen gelir.