Galaxy S6, 4GB RAM'lı İlk Telefon Olabilir!

isterse samsung icine v8 motor atsin .. 2 ay icinde telefon application virus/zimbirtilarindan 0.9 suzuki alto gibi calisiyor

S6'a ait Sızdırılmış resim olduğu söyleniyor.

S6'a ait Sızdırılmış resim olduğu söyleniyor.
Annemin galaxy titan bilmem ne versiyon 1000 tl telefonu ile yer değiştirsem farketmesi birkaç saati alır herhalde..Bir telefonun premium modeli ile orta modelleri arasında bu kadar benzerlik olmamalı.

10 gb ram olsa ne fark edecek kullanılan programların alayı 32 bit mimarisinde ve tek çekirdek üzerinden çalıştığı sürece elimizde oo süper bilgisayarımız var diye gezeriz.

Şu donanıma verdikleri önemi programlama'ya verse bilişim dünyası bugün 1 gb ram bile yeter de artar.

4 GB ram olan telefonun neyi ilgi çekiyor anlamıyorum sanki herkes android uygulama geliştiriyor.

1 gb ram olan iPhone daha akıcı olduğuna göre bu telefonlara para vermek bana göre mantıksız.

-Tapatalk-

gsmarena_004.jpg
gsmarena_005.jpg

S5' i geçen kurcaladım, bildiğin dış dizayn olarak Galaxy Ace' nin büyütülmüş hali. Bendeki S3 bile daha havalı duruyor. Yani son çıkarılan telefonla alt model arasında bir fark olmalı. Bu kadar kötü çizilmiş bir S5 olmamalıydı. Bakalım S6 nasıl olacak.

GT-I9300 Tapatalk

En iyi telefon pazar gunu tanitalacak: Galaxy ^S6 (Edge), Antutu da 60.978 puan aldi ;) (incredible)

Galaxy-S6-Edge-gets-benchmarked-reveals-specs.jpg

Son düzenleme:
Galaxy S6' nın internete sızan görselleri.

dnvYlp.png
[/URL]

iddialı geliyor bakalım incelemelerde ortaya çıkar iyi mi kötü mü

Telefonda samsung başkası yalan.

Altın sarısı olanı bence hoş duruyor. Birde klasik ses açma ve azaltma tuşları birbirinden bağımsız yapılmış sanırım.

Geri
Üst Alt