Galaxy S6, 4GB RAM'lı İlk Telefon Olabilir!

Peh

Sent from my iPhone using Tapatalk

Samsung alma aldırma.

Samsung :ka21:

Dunyada #1 olmak kolay birsey degil..

Samsung Galaxy S6 Edge = 3200Tl :smiley_simmons:

Vestel Venüs alırız relaks.

vestel olmasaydi fiyati 2-2,5 arasi olurdu

Bir sonraki ay yeni bir telefonda cikarir bu telefonun karizmasi bozulur. İphonenin yarisi olamaz bu samsung.Once telefonuna virus girmemeyi engellesinler.

Android Linux tabanlı işletim sistemi olduğu için şu ana kadar virüs yapıldığına inanmıyorum ve hiç de duymadım.

Bir ikinciside virüs girmişse telefona, bu telefonun suçu değil işletim sistemindeki açıklardan kaynaklıdır. HTC, Sony, Casper, Discovery de Android işletim sistemine sahip, yani bu olaya Samsung özelinde bakamazsın. Daha çok marka kötüleme olmuş.

Virüsü bilgisayarınız kapıyor diye şimdi bilgisayarımı çöpe atıyoruz ya da markayı mı kötülüyoruz. Crack, yama tarzı şeyleri işletim sistemleri virüs olarak algılayabiliyor. Üretici firma market/mağaza dışından apk kurmayın uyarısına rağmen sen internetde ne olduğu belirli olmayan bir programı yüklersen telefonuna, suç telefonda değil sendedir.

Marka fanatiği olmadan ve eleştrilerimizi daha sağlam kaynaklara dayanarak yapalım.

@Yasin ŞİMŞEK.

GT-I9300 Tapatalk

11041765_421860151313852_7466478704281639567_n.jpg

zamzung s6 - ayfon 6

https://www.youtube.com/watch?v=vlPz6gBAFh0

iPhone 6mi alsam yoksa Samsung GS6mi alsam, bi türlü karar veremedim

iPhone 6mi alsam yoksa Samsung GS6mi alsam, bi türlü karar veremedim
eskiden samsung cok fazle elestiriliyordu plastik malezeme kulaniyor ve telefon ucuz gorunuyor diye al sana simdi iphoneden daha saglam bi malzeme ve daha iyi hissiyat sunan bir telefon ustelik ozelikleri iphone 100 basar ekrani 2560*1440 cozurnuluk 577 ppi 64bit islemci DDR4 ram kablosuz sarj ssd hafizesine kadar

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt